Ωδή στη διασκέδαση, Νο 1 dance το 1984 Evelyn Thomas - High Energy

Τότε το Billboard στην Αμερική δεν έπαιρνε στοιχεία για το τοπ 100 από τα Dance ακόμα και αν πούλαγαν εκατομμύρια. Αυτό ήταν Νο 1 Dance το 1984 και 88 στο Hot 100. Στην Αγγλία πήγε στο Νο 5. Αμερικανίδα η Evelyn Thomas.

Το " High Energy " είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε και συμπαραγωγός από τους Ian Levine και Fiachra Trench , και ερμηνευμένο από την Αμερικανίδα χορευτική τραγουδίστρια Evelyn Thomas .

Ήταν πολύ δημοφιλές σε χορευτικά κλαμπ σε όλο τον κόσμο και έφτασε στην κορυφή του αμερικανικού τσαρτ χορού τον Σεπτέμβριο του 1984. Πέρασε επίσης τέσσερις εβδομάδες στην κορυφή του τσαρτ σινγκλ στη Δυτική Γερμανία και έφτασε στο νούμερο 5 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έγινε ένα από τα πρώτα επιτυχημένα τραγούδια στο είδος της μουσικής που έγινε γνωστό ως hi-NRG . Στο άλμπουμ συλλογής της SoBe Music Gay Classics, Volume 1: Ridin' the Rainbow , οι νότες της γραμμής περιγράφουν το τραγούδι ως «...αιχμαλωτίζει το πνεύμα του είδους μέσα από ανυψωτικούς στίχους, σφιχτά συγχωνευμένους με εκθαμβωτικά συνθετικά έργα».

Video Url