Εκπομπή στην ΕΡΤ, Ποπ & Ροκ, site apotis4stis5, το καθένα έχει την ιστορία του

Εκπομπή στην ΕΡΤ, Ποπ & Ροκ, site apotis4stis5, το καθένα έχει την ιστορία του

Όλα άρχισαν το 1975 και κανένα από αυτά δεν θα υπήρχε χωρίς την δική σας στήριξη. Η αγάπη και το ενδιαφέρον σας έφερε την εκπομπή μέχρι την εποχή μας, το περιοδικό Ποπ & Ροκ μας χάρισε ωραίες στιγμές, κάθε γραμμή , όλα τα εξώφυλλα περιέχουν κομμάτι από τις καθημερινές σκέψεις του Γιάννη και τις δικές μου. Το site είναι συνδυασμός και των δύο.

Υπάρχουν κάποιοι που μας παρακολουθούν από τις πρώτες μέρες και μας αντέχουν ακόμα.

Διάβασα σήμερα ότι για να είναι κάποιος συνδρομητής στις βασικές πλατφόρμες στην Αμερική, θέλει γύρω στα 110 δολάρια τον μήνα, εδώ δεν είναι τόσο μεγάλα τα ποσά, αλλά δεν θα είναι λίγοι αυτοί που δίνουν 20 ευρώ τον μήνα και έχουν αντίρρηση που τους ζητάμε να μας ενισχύσουν έστω με 1 ευρώ τον χρόνο.

Δεν μπορώ να πω ότι η σελίδα μας σας προσφέρει περισσότερα από αυτά που σας προσφέρουν οι πλατφόρμες και δε είναι μόνο τα ζώδια το περιεχόμενο της σελίδας.

Πάντως καμία πλατφόρμα δεν έχει πιο πολλούς επισκέπτες από την σελίδα μας, θα τολμούσα να πω, ότι μαζί με το popup έχουμε πιο πολλούς επισκέπτες από όσους έχουν όλες μαζί, όμως όσο αυξάνονται οι επισκέπτες μας τόσο μειώνονται σε αριθμό, αλλά και αξία αυτοί που μας στηρίζουν.

Το ξέρω γκρινιάζω, αλλά το πονάω αυτό που δημιουργήθηκε από την αγάπη σας και κανείς στην αρχή δεν το πίστευε, τα παιδιά μου με βοήθησαν, ειδικά ο Γιώργος, στην συνέχεια η Λουίζα και τέλος ο Δημήτρης, απλά για να με ευχαριστήσουν μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ. Τέλος πάντων είμαι πεισματάρης και ενοχλητικός, είναι αργά για να αλλάξω, ωραία περνάμε....

Κώστας Ζουγρής

 

Την φωτογραφία και την ιδέα γι'α υτά που έγραψα μου την έδωσε ο Νίκος Θανασούλας με μία ανάρτηση του στην ομάδα μας Αγαπάμε τη μουσική!!! από τις 4 στις 5 στην οποία δεν είστε όλοι μέλη.