Μια συνηθισμένη απάντηση: Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας....

Μια συνηθισμένη απάντηση: Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας....

Από τους πρώτους μήνες λειτουργίας της σελίδας μας, τότε που πανηγυρίζαμε όταν κάθε μήνα είχαμε 10000 επισκέπτες προσπαθώ να έλθω σε επικοινωνία με τις μεγάλες εταιρείες και ομίλους της χώρας μας, αυτές που λογικά έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια μας, ποτέ όμως δεν ευδοκίμησε καμία από τις προσπάθειες μου μέχρι σήμερα που οι επισκέπτες μας σε λίγο θα είναι γύρω στο μισό εκατομμύριο σε μηνιαία βάση.

Η κλασική απάντηση όταν μιλάμε με το προσωπικό που ασκεί καθήκοντα γραμματείας είναι συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με την πρόταση σας.

Περιττό να σας γράψω ότι όταν το έκανα, είναι ζήτημα αν πήρα απάντηση από 2 εταιρείες.

Το προσωπικό που είναι πιο κοντά στον διευθύνοντα σύμβουλο συνήθως μας παραπέμπει στην διαφημιστική εταιρεία που συνεργάζεται ή μας λέει ότι ο πρόεδρος δεν μπορεί να παρακάμψει το διοικητικό συμβούλιο ή κάποια άλλη δικαιολογία.

Αυτοί που διευθύνουν τις τύχες της χώρας μας είναι άνθρωποι σαν κι εμάς, το πιθανότερο είναι να μεγάλωσαν ακούγοντας την ίδια μουσική με εμάς, ενδεχομένως είμαστε κομμάτι των αναμνήσεων τους, αλλά 'η ροή του παιχνιδιού' δεν τους επιτρέπει να ασχοληθούν μαζί μας, το καταλαβαίνουμε, αλλά, όσο ζούμε θα προσπαθούμε να έλθουμε σε επικοινωνία μαζί τους.

Τώρα πια, δεν μιλάμε για μια κίνηση φιλανθρωπίας και ενίσχυση της μουσικής τέχνης, μιλάμε για μία σελίδα με περισσότερους από 6 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες βάσει της Google.

Ποιο είναι το μειονέκτημα μας; προσωπικά πιστεύω, ότι είμαστε αόρατοι για όλες αυτές τις εταιρείες, αφού όλες συνεργάζονται με τις μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Είχα την τύχη μέσα από την ασχολία μου με την μουσική, να είμαι συχνά σε επικοινωνία με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού διαπιστώνοντας ότι όλοι όσοι διευθύνουν τις τύχες τους ήταν σχετικά εύκολα προσβάσιμοι σε όσους επιχειρούν κάποιου είδους επικοινωνία μαζί τους.

Δεν θα έλεγα το ίδιο και για τους υπεύθυνους της χώρας μας. Ακόμα και όταν υπάρχει άνθρωπος που είναι στο στενό περιβάλλον τους, αποφεύγει να κάνει προσπάθεια για επαφή μαζί μας προφανώς για τους δικούς του προσωπικούς λόγους που δεν θα ήθελα να σχολιάσω, καταλαβαίνω την ανθρώπινη πτυχή της υπόθεσης.

Ευτυχώς, αυτοί που μας παρακολουθούν, σε μικρό έστω αριθμό και πολλές φορές από το υστέρημα τους, στηρίζουν την προσπάθεια μας, τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε το καλύτερο, εκτός από υγεία, ευτυχία και σε επαγγελματικό επίπεδο και ας μας ξεχάσουν στην συνέχεια.

Νέος διαγωνισμός μέχρι την Κυριακή 20/1 με δώρο 3 διπλά cd του Bruce Springsteen με τις ηχογραφήσεις από τις παραστάσεις στο Broadway.

Συμμετέχουν όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά. για την ενίσχυση της σελίδας μας.

Κώστας Ζουγρής