Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα μείνουν μόνα τους στο τέλος

Ποια είναι τα 3 ζώδια που μπορεί να μείνουν μόνα τους στο τέλος

“Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι”, αυτά τα τρία ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν το στίχο που ερμήνευσε η Βίκυ Μοσχολιού και να μείνουν σαν την καλαμιά στον κάμπο.

 

Παρθένος

Υποχόνδριος, είναι αυτός που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει «crazy cat lady». Aν ξεκινήσει να επικρίνει, μπαίνει στον αυτόματο και δεν σταματάει και αυτό απωθεί τους γύρω του. Είναι σταθερός και καλός φίλος, ωστόσο, έχει γερές πιθανότητες να μείνει χωρίς συντροφιά.

Τοξότης

Η χαρά της ζωής, το cool παιδί που θες να έχεις στην παρέα σου, είναι τόσο χαλαρός που δεν κάνει κανένα κουμάντο στη ζωή και συνήθως μένει μόνος του. Είναι τόσο βαθιά αισιόδοξος που δεν θα καταλάβει ακριβώς το μέγεθος της μοναξιάς του ποτέ.. Δεν επενδύει στο μέλλον και έχει εμμονή με το να ζει τη στιγμή. Είναι ωραίος τύπος και διαθέτει μπόλικη γοητεία, βαριέται εύκολα, τα κάνει όλα με ταχύτητα και σε ποσότητα με αποτέλεσμα να παθαίνει κορεσμό και εκεί να την πατάει.

Ιχθύς

Αυτά τα παιδιά έχουν έρθει στον πλανήτη γη για να γυρνάνε σαν τις μέλισσες από λουλούδι σε λουλούδι. Είναι οι άνθρωποι που εκτός του ότι φλερτάρουν με τους πάντες, φλερτάρουν στο τέλος και με τη μοναξιά.