Έχουν οι γυναίκες πάντα δίκιο με το θηλυκό μυαλό τους;

Είναι και ζόρικη πανσέληνος σήμερα σύμφωνα με αυτούς που τα παρακολουθούν, όμως στην μόνιμη γκρίνια μου οι γυναίκες του σπιτιού μου και ειδικά η μεγαλύτερη, με προτρέπουν να τα παρατήσω, το ίδιο λέει και ο Πετρίδης που παραπονιέμαι για τον χρόνο που απαιτεί η σελίδα μας για να έχει αυτό που βλέπεται, ενώ τα έξοδα τρέχουν χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση ή ελπίδα από πουθενά παρά τον μεγάλο σε αριθμό επισκεπτών.

Ζητιάνο με ανεβάζουν, ζητιάνο με κατεβάζουν, ακόμα και τα παιδιά μου, μπορεί και να έχουν δίκιο, αυτό που μπορώ σίγουρα να συμφωνήσω είναι ότι αν βγω στον δρόμο ή τα ΜΜΜεταφοράς και ζητιανεύω, αποκλείεται να αδιαφορήσει το 99,5% των ανθρώπων όπως συμβαίνει με την σελίδα μας παρά το γεγονός ότι προσφέρουμε και κάποια βιβλία, που θεωρητικά θα έπρεπε να ενδιαφέρουν τους φίλους της μουσικής.

Το αστείο είναι ότι αρκετοί παραπονούνται για μερικές μη μουσικές αναρτήσεις, ενώ αυτές είναι που διαβάζονται 10 φορές περισσότερο.

Η μουσική μπορεί να μην είναι πεθαμένη, αλλά σίγουρα το τζάμπα δεν είναι πια το πρώτο κριτήριο, θα πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε και υλικά δώρα στα 3,5 εκατομμύρια των επισκεπτών μας.

Το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι της ημέρας

Και ένα παλιό που ακούω τώρα από το ραδιόφωνο με το αιώνιο ερώτημα.

https://www.youtube.com/watch?v=cbxxkwBQk_o

Κώστας Ζουγρής

https://www.facebook.com/groups/30868186536/