Η περιέργεια δεν σκοτώνει μόνο τις γάτες

Η περιέργεια δεν σκοτώνει μόνο τις γάτες

Όλες οι παροιμίες είναι σωστές, οι Curiosity Killed The Cat πήραν το όνομά τους από μία από τις πιο πετυχημένες . Ο Ελληνικός λαός εκτός από ιδεολογικούς λόγους και μόνο από περιέργεια θα θελήσει να δοκιμάσει την αριστερή διακυβέρνηση της χώρας μη λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι ακόμα και η Ρωσία έχει κόψει την αριστερή πολιτική. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα?, οι περισσότεροι συμφωνούν ότι θα είναι επώδυνο και οδυνηρό για όλους, όμως υπάρχει και η περιέργεια, συν του ότι με τις σημερινές συνθήκες διακυβέρνησης οι ίδιοι κύκλοι από ανθρώπους που ξέρουν πράγματα και καταστάσεις λένε ότι από το 2017 θα αρχίσει να φαίνεται κάποια χαραμάδα με φως στο χάος και το 2027 περίπου θα γίνουμε περίπου όπως πριν, σήμερα διάβασα το ίδιο στην πρώτη εφημερίδα της χώρας που βέβαια όπως όλες είναι κυβερνητικό φερέφωνο, γράφει για το 2025, αφού λοιπόν άρχισαν να το γράφουν και τα κυβερνητικά παπαγαλάκια θα πρέπει να μην περιμένουμε ουσιαστικές αλλαγές πριν από 10 χρόνια.

Καταστραφήκαμε με δικιά μας επιλογή, μια και η κυβέρνηση προέκυψε από τις ψήφους της πλειοψηφίας αυτών που ψήφισαν.

Μην αναφέρετε τις ευρωεκλογές, δεν ξέρουμε πως θα ψήφιζε ο λαός στις κανονικές.

Όλοι προσπαθούν τώρα να μαζέψουν στο μαντρί τους, τους περιφερόμενους, ήδη η ΝΔ δείχνει να τα κατάφερε με τον Καρατζαφέρη, έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει αρκετούς από τους ΑΝΕΛ και μερικούς από τους Ανεξάρτητους.

Το ΠΑΣΟΚ μάζεψε τον Λοβέρδο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα απορροφήσει μέρος της ΔΗΜΑΡ

Όλα όμως έχουν συγκεκριμένα υλικά και το φαγητό θα είναι λίγο πολύ το ίδιο, τώρα το πόσο αλατοπίπερο θα έχει δεν αλλάζει σημαντικά το αποτέλεσμα.

Υπάρχει βέβαια και το Ποτάμι, δεν μπορώ να πω τίποτα γι' αυτό, είναι ένα άγνωστο νέο κόμμα που δεν μπορώ να προβλέψω την πολιτική του, απλά θεωρητικά δεν έχει την φθορά και προϊστορία των άλλων, αλλά αυτό μόνο του δεν λέει τίποτα, όπως όλα δείχνουν θα παίξει όμως το ρόλο του

Διαλέγετε και παίρνετε, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε.

Κώστας Ζουγρής