Κορίνα Τσοπέη: Πού ζει η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο -Η Ελληνίδα που κατέκτησε τον τίτλο Μις Υφήλιος το 1964

Κορίνα Τσοπέη: Πού ζει η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο -Η Ελληνίδα που κατέκτησε τον τίτλο Μις Υφήλιος το 1964

Στην Αμερική ζει εδώ και δεκαετίες η Κορίνα Τσοπέη, το κορίτσι από τη Μάνη που το 1964 αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Ταξιδεύοντας πίσω στο 1964, η 20χρονη τότε Κορίνα Τσοπέη βρέθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Mαϊάμι της Φλόριντα για να διαγωνιστεί για τον τίτλο της Μις Υφήλιος.

f4fc759d711e332a5eb075f068ef533c

Είχε προηγηθεί η στέψη της ως Σταρ Ελλάς, με την Τζένη Καρέζη να της τυλίγει τη νικητήρια κορδέλα, το κοινό να τη χειροκροτεί με πάθος και τις επαγγελματικές προτάσεις να πέφτουν βροχή.

https://www.youtube.com/watch?v=t2hWOamn1Ww

«Η πρώτη εικόνα που είχα ερχόμενη στην Αμερική ήταν τα κτίρια: πελώρια και πανύψηλα, λες και έφταναν στον ουρανό! Κι έπειτα… οι άνθρωποι. Γυναίκες καλοντυμένες όλων των ηλικιών, που χόρευαν ανέμελα και γελούσαν εγκάρδια, χωρίς να νοιάζονται για τα σχόλια. Ζευγάρια που απολάμβαναν τον ήλιο στα πάρκα, παιδιά χαρούμενα. Ένας κόσμος ζωντανός, όπως τον είχα δει στο σινεμά όταν ήμουν 8 χρόνων και από τότε προσευχόμουν να γνωρίσω. Ένα βράδυ έκανα το τάμα μου: “Ας πάω στην Αμερική …”», έλεγε η Κορίνα Τσοπέη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «People».

https://www.youtube.com/watch?v=QlaC69kU3y8

Οι γάμοι της Κορίνας Τσοπέη στην Αμερική
Λίγο πριν παραδώσει τον τίτλο στην επόμενη «Ωραιότερη της Υφηλίου», η Κορίνα Τσοπέη αποφάσισε να παραμείνει στην Αμερική, μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες για να σπουδάσει σε δραματική σχολή.

https://www.youtube.com/watch?v=7UqSa7iXt9A

Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον πλαστικό χειρουργό στο Μπέβερλι Χιλς, Στίβεν Ζαξ, από το 1968 έως το 1978. Το ζευγάρι απέκτησε τρεις γιους: τον Ανδρέα, τον Στέφανο και τον Γιώργο. Ζούσαν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια αλλά επισκέπτονταν συχνά την Ελλάδα.

arisloupasis 67382389 184123692723138 5769176830660956003 n 1

«Στην πραγματικότητα, ο πρώτος μου σύζυγος μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν δεύτερο υπέροχο άνδρα». Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον θεατρικό και κινηματογραφικό ατζέντη του Χόλιγουντ, Φρέντι Φιλντς, από το 1981 μέχρι τον θάνατό του από καρκίνο του πνεύμονα τον Δεκέμβριο του 2007.

korina tsopei sizigos

Πώς είναι σήμερα η Κορίνα Τσοπέη
Σήμερα, η Κορίνα Τσοπέη διαμένει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια της, αν και επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα από το εξοχικό της στη Μύκονο.

tsopei

Η πρώην Μις Υφήλιος παραμένει ενεργή, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ. Στα 77 της χρόνια, η Κορίνα Τσοπέη ανοίγει τα εντυπωσιακά σπίτια της στο Μαλιμπού και στο Γουέστγουντ στον δημοσιογράφο Γιώργο Σατσίδη.

giorgos satsidis korina tsopei