Η σπάνια φωτογραφία της Τζένης Καρέζη στο διαμέρισμά της

 Η σπάνια φωτογραφία της Τζένης Καρέζη στο διαμέρισμά της

Το 1962 η Τζένη Καρέζη ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού σινεμά. Η απαράμιλλη ομορφιά της, το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, η αναγνωρίσιμη, μπάσα φωνή της και το διαπεραστικό γαλάζιο βλέμμα της θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μας, άρρηκτα συνδεδεμένα με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της Φίνος Φιλμς - και όχι μόνο.

Δύο χρόνια πριν έχει ήδη πρωταγωνιστήσε σε μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες της, το ξεκαρδιστικό «Κοροϊδάκι της Δεσποινίδας», ενώ οι επιτυχίες στο θέατρο διαδέχονται η μία την άλλη.

Εκείνη την χρονιά η Καρέζη ζει σε ένα άνετο, πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Λίγο πριν το γάμο της με τον δημοσιογράφο Ζάχο Χατζηφωτίου, η διάσημη ηθοποιός πόζαρε στον καταξιωμένο φωτογράφο της εποχής Κλησθένη στο σπίτι της, κοιτάζοντας με χάρη και φινέτσα τον φακό από τη φαρδιά βεράντα του σπιτιού της.

Η σπάνια, όμορφη λήψη ανέβηκε στο ίνσταγκραμ του Studio Kλεισθένης με την υπέροχη Τζένη να λάμπει ακόμα:

Σε συνέντευξη της η Τζένη Καρέζη είχε δηλώσει για την ξεχωριστή σχέση που είχε με τον γιο της, Κωνσταντίνο Καζάκο: «Θα γίνει ωραίο παιδί...θέλω να μεγαλώσει ελεύθερο κι ας τον πουν κακοαναθρεμμένο.Δε μαρεσουν οι γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά σαν φαντάρους.Τούτος εδώ,ο Κωνσταντίνος έχει πάρει όλες τις αρετές της μάνας του και του πατέρα του και κανένα από τα ελαττώματα τους.Ειναι ορμητικός,ειλικρινής και ριψοκίνδυνος σαν κι εμένα.Απο τον Κώστα πήρε την εξυπνάδα του και την τρομερή του αυτάρκεια...Η διεισδυτικότητα του είναι καταπληκτική.Να δεις τι σκηνοθετικές παρατηρήσεις κάνει.Συχνά έχει δίκιο».