Οι 8 μεγαλύτερες απιστίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου

Οι 8 μεγαλύτερες απιστίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου

Απιστίες του Ελληνικού κινηματογράφου: Απιστίες δεν συμβαίνουν μόνο στην καθημερινότητα. Υπάρχουν και στον ελληνικό κινηματογράφο. Εκεί, όπου ο ένας ηθοποιός απιστεί σε βάρος του άλλου για τα μάτια κάποιου τρίτου προσώπου. Τα παραδείγματα είναι πολλά…

Απιστίες του Ελληνικού κινηματογράφου: Οι ταινίες του ελληνικού σινεμά, που είχαν σαν στοιχείο τους την απιστία

«Η σωφερίνα»: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν ο ζηλιάρης σύζυγος της φίλης της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Μάρω Κοντού, ο οποίος υποστήριζε πως ήθελε παρακολούθηση.

apisties toy ellinikoy kinimatografoy

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης»: Ο Θοδωράκης γυρίζει μετά από γλέντι με την ερωμένη του στο σπίτι. Εκεί, τον παραλαμβάνει η σύζυγός του σε κακό χάλι. Όμως, εφευρίσκει τον Λευτεράκη για ν δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

apisties toy ellinikoy kinimatografoy 1

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός»: Στη συγκεκριμένη ταινία, ο Κλέαρχος προσπαθούσε να ξεφύγει από τη Μαρίνα, η οποία κυνηγούσε τον κοντό (σ.σ. Νίκο Ρίζο).

apisties toy ellinikoy kinimatografoy 2

«Τα κίτρινα γάντια»: Ο Νίκος Σταυρίδης πέρασε από σαράντα κύματα για να καταλάβει πως η Μάρω Κοντού δεν τον απατούσε.

apisties toy ellinikoy kinimatografoy 3

«Σάντα Τσικίτα»: Ο Βασίλης Λογοθετίδης είναι ένας μεροκαματιάρης, ο οποίος θέλει να αποκαταστήσει την αρραβωνιαστικιά του. Τα λεφτά δε φτάνουν, ενώ η κατάσταση δυσκολεύει, όταν η μητέρα του αρρωσταίνει.

apisties toy ellinikoy kinimatografoy 4

«Ο Δήμος απ’ τα Τρίκαλα»: Σε αυτή την ταινία εξιστορείται η περιπέτεια του Δήμου, ο οποίος είναι άπιστος και επιστρατεύει τον δίδυμό αδερφό του, Θύμιο, για να καλύψει τις μπαγαποντιές του.

apisties toy ellinikoy kinimatografoy 5

«Κάτι κουρασμένα παλικάρια»: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υποκύπτει στις προτροπές του Διονύση Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος επέμενε στο «χούφτωστην, χούφτωστην». Αν και χρόνια αρραβωνιασμένος με τη Ρίτα Ζαφειρίου, τελικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια περιπέτεια με την 20χρονη, Νόρα Βαλσάμη.

apisties toy ellinikoy kinimatografoy 6

«Η βίλα των οργίων»: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρίσκεται, καλυμμένος με σεντόνι στην αστυνομία, μέσα από μία κωμική κατάσταση, που προσπαθεί να διασώσει, με κάθε τρόπο. Πάντως, στην ταινία μπλέκονται η πολιτική, τα σκάνδαλα και ο Τύπος.

apisties toy ellinikoy kinimatografoy 7

Με πληροφορίες από enimerotiko