Χλόη Λιάσκου: Ήταν ένα πανέμορφο γλυκό κορίτσι

Χλόη Λιάσκου: Ήταν ένα πανέμορφο γλυκό κορίτσι

Αν και έχει συμμετάσχει σε λίγες ταινίες ωστόσο τη θυμόμαστε ως την όμορφη ξανθιά «ενζενί» από τις ταινίες «Κάτι να καίει», «Κορίτσια για φίλημα», «Μερικοί το προτιμούν κρύο». Η ζωή της Χλόης Λιάσκου, όμως δε φαίνεται να κύλησε και τόσο γλυκά, αρχής γενομένης λίγες ημέρες μετά τη γέννησή της , που ο πατέρας της πεθαίνει αφήνοντάς την να μεγαλώσει με τη μητέρα της. Δυστυχώς αυτή δεν ήταν η μοναδική ατυχία..

chloi liaskoy 4

Η επαφή της με το χώρο του θεάτρου έγινε στα 13 της χρόνια όταν την ανακάλυψε ο Νίκος Κούνδουρος, ο οποίος της έδωσε και το καλλιτεχνικό όνομα Χλόη, ενώ το πραγματικό της όνομα ήταν Καλλιόπη.Ο Κούνδουρος ήταν επίσης εκείνος που την έπεισε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά, χρώμα που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα.

«Ο Κούνδουρος είχε έρθει στη σχολή χορού για να δει τον φίλο του τον Θανάση Βέγγο που ετοίμαζε τότε κάτι με τη συμμετοχή κοριτσιών της σχολής. Εγώ ήμουν 13 ετών και με ήθελε για την ταινία «Δάφνις και Χλόη» που μετονομάστηκε σε «Μικρές Αφροδίτες». Για τρία χρόνια κάναμε περίπου 2.000 φωτογραφίσεις και πρόβες. Άργησε, όμως, κι όταν γυρίστηκε η ταινία του εγώ είχα μεγαλώσει και δεν έκανα για τον ρόλο» αναφέρει η ίδια.

1fbb4ff0d54a390d7230d3aee6af3851

Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο γίνεται στα 16 της χρόνια, στην ταινία «Νόμος 4.000».

«Εγώ σπούδαζα χορό, με είδε ο Βουτσάς και με πήγε στον Φίνο. Είχα όλη την κούραση του σχολείου μαζί με τα γυρίσματα. Δεν ξεμυαλίστηκα» όπως λέει η ίδια.

Κάπως έτσι ξεκίνησε την καριέρα της στον κινηματογράφο σε ηλικία 16 ετών όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την Φίνος Φιλμ ενώ ήταν ακόμα μαθήτρια.

Επειδή ήταν ανήλικη, στα γυρίσματα τη συνόδευε πάντα η μητέρα της, η οποία ωστόσο έφερε αντιρρήσεις στην απόφαση της κόρης της να γραφτεί σε Δραματική Σχολή.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το προφίλ της στο facebook.

chloi liaskoy 7

chloi liaskoy 8

chloi liaskoy 9

chloi liaskoy 10

chloi liaskoy 11

chloi liaskoy 12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

upl5af40af73ddca