Πού βρισκόταν η πολυκατοικία της σειράς 'Το Ρετιρέ';

Πού βρισκόταν η πολυκατοικία της σειράς 'Το Ρετιρέ';

 

Η σειρά "Το Ρετιρέ" προοριζόταν αρχικά για την ΕΡΤ, όπως και η σειρά "Πατήρ υιός και πνεύμα". Όταν ακόμα βρισκόταν στο στάδιο της προετοιμασίας και του γραψίματος των πρώτων σεναρίων, ο τίτλος της που είχε αρχικά δώσει ο Γιάννης Δαλιανίδης στη σειρά του ήταν "Τα Οικογενειακά Μας".

 

Η πολυκατοικία του "Ρετιρέ" στην πραγματικότητα βρίσκεται πίσω από την Εθνική Πινακοθήκη, στην περιοχή πίσω από το Χίλτον. Μάλιστα, πολλά από τα εξωτερικά πλάνα της σειράς γυρίστηκαν συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μιχαλακοπούλου και Ίωνος Δραγούμη και την Λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου.

"Τέλος" στη σειρά (κατάληξη των επιμέρους ιστοριών των ηρώων) δεν δόθηκε ποτέ. Το "Ρετιρέ" επρόκειτο να συνεχίσει και σε 3 κύκλο επεισοδίων, με αποτέλεσμα να μην γυριστεί "τελευταίο επεισόδιο". Τελικά, η σειρά δεν συνεχίστηκε, αλλά ξεκίνησε την επόμενη σεζόν η επόμενη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη, "Οι μικρομεσαίοι".

 

45676578

Ήταν το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 1990-1991, το οποίο προβλήθηκε σε 2 κύκλους επεισοδίων. Ο 1ος κύκλος αποτελείται από 41 επεισόδια και προβάλλονταν κάθε Τετάρτη, ενώ ο 2ος κύκλος από 43 επεισόδια και προβάλλονταν κάθε Δευτέρα.

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url