Ταξίδι στο χρόνο με λατρεμένο Πόπ Κλάμπ από το…1984!

apotis4stis5.com

Η εκπομπή που μεγάλωσε μουσικά γενιές και γενιές, το Ποπ Κλάμπ ή Μέρα πάρα Μέρα όπως λεγόταν την εποχή εκείνη, αφού μεταδιδόταν 3 φορές την εβδομάδα, μας ταξιδεύει νοητά πίσω στο μακρινό 1984.

Θυμηθείτε μερικά από τα μουσικά ακούσματα της εποχής, τα νέα της μουσικής βιομηχανίας, ανερχόμενα συγκροτήματα που τότε βρίσκονταν στα πρώτα τους βήματα καθώς και άλλα που χάθηκαν στην πορεία των ετών μέσα από τα σχόλια του Γιάννη Πετρίδη.

 

Η συγκεκριμένη εκπομπή μεταδόθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 1984 και ήταν αφιερωμένη στην εξέλιξη της μουσικής, παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο δημοφιλή έργα των καλλιτεχνών της εποχής εκείνης, με έμφαση σε επιτυχίες από διάφορα είδη που είχαν κυκλοφορήσει τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’80.

Μέσα από το μικρό ηχητικό απόσπασμα παρελαύνουν συγκροτήματα όπως οι Cure, οι Our Daughter’s wedding, οι Pigbag, η Laurie Anderson με το Superman, ο Robert Wyatt, οι Scritti Politti, οι Odyssey με το Going Back to my roots και συγκροτήματα από τη μουσική σκηνή του Los Angeles όπως οι Lakeside, Shalamar, Whispers κ.α.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα εδώ:

 

Δείτε παρακάτω το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπως δημοσιεύτηκε στον ημερήσιο πολιτικό τύπο.