Παναθηναϊκός, να φύγουν οι Αλαφούζος, Τερίμ, δηλαδή θα αναλάβετε εσείς; δεν παίζει το να είναι οι άλλοι καλύτεροι;

Να φύγει ο Τερίμ, να φύγει ο Αλαφούζος, να φύγουν όλοι, οργή στους ένθερμους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αδυνατούν να δουν το ότι οι άλλοι έχουν καλύτερη ομάδα από αυτούς, διαθέτουν περισσότερα χρήματα οι παίκτες τους έχουν μεγαλύτερη αξία και απλά, όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα, αλλά και οι εμφανίσεις, τουλάχιστον η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν καλύτερες ομάδες, για τον Ολυμπιακό κι αυτός δείχνει ότι είναι καλύτερος, αν και τον κέρδισε ο Παναθηναϊκός.

Ο Τερίμ, έκανε βέβαια, όπως πιστεύουμε μερικά λάθη, αλλά τα λάθη εντοπίζονται από τα αποτελέσματα και δεν φταίει βέβαια αυτός για την αδυναμία της άμυνας να ανταπεξέλθει σε διάφορες καταστάσεις, τα έχει δοκιμάσει όλα.

Γενικά αυτούς τους παίκτες έχει η ομάδα, αυτά μπορεί να κάνει και ο Γιοβάνοβιτς πέρυσι έχασε πρωτάθλημα που δεν χάνεται με διψήφιους βαθμούς μπροστά από τις άλλες ομάδες.

Μακάρι να μπορέσει να πάρει το κύπελλο και να γίνουν καλές επιλογές για την νέα χρονιά, δεν μπορεί να κερδίζουν όλες οι ομάδες, αν φύγει και ο Αλαφούζος, ποιος θα συντηρεί την ομάδα; η θύρα 13;