Ένα διαχρονικό αστείο το Αμερικάνικο τσαρτ των άλμπουμ, προσπαθούν να πείσουν ότι πετάει ο γάιδαρος

Η απαξίωση στην οποία έχουν οδηγήσει τα τσαρτ των σινγκλς και των άλμπουμ στην Αμερική είναι χωρίς τέλος και σημειώνει όλο και μεγαλύτερη κοροϊδία.

Με την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του άλμπουμ της Taylor Swift με τα 31 τραγούδια, όλα αυτά ενδέχεται να μπουν στο Αμερικάνικο τοπ 100, αν όχι στο τοπ 40 δημιουργώντας μία λίστα που δεν προωθεί βέβαια την έννοια του τοπ 40 που καθήλωνε κάθε εβδομάδα τους νέους.

Ακόμα χειρότερη η κατάσταση στα άλμπουμ με τα streaming τα οποία είναι φανερό ότι ελέγχουν και κατευθύνουν αυτοί που έχουν τον τρόπο τους.

Την περασμένη εβδομάδα, στις τελευταίες ώρες αυξήθηκα εντυπωσιακά τα Streaming της Beyonce και την κράτησαν στην πρώτη θέση για δεύτερη εβδομάδα, τόση φασαρία και να έμενε μόνο 1 εβδομάδα στην κορυφή δεν μπορούσε να την αντέξει το ζευγάρι.

Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift θα είναι βέβαια στο Νο 1 με 2.400.000, ένα ασύλληπτο νούμερο με τα 1,800.000 από αυτά να αφορούν πραγματικές πωλήσεις σε άλμπουμ.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσει κανείς ή να κλάψει, στο Νο 2 οι  Metro Boomin και Future με 900 άλμπουμ, οι ίδιοι είναι και στο Νο 6 με 280 άλμπουμ ενώ το νέο άλμπουμ των Pearl Jam με 55.000 είναι στο 5.

Αυτή η αλλοίωση της πραγματικότητας δυστυχώς συμβαίνει σε όλη την κοινωνική μας ζωή όπου προσπαθούν να μας επιβάλλουν τους δικούς τους όρους με όλα σχεδόν τα μεγάλα ΜΜΕ, δεν έχουν την δύναμη να αντιδράσουν οι έχοντες αντίθετη γνώμη.