Ο Κασσελάκης θέλει να κάνει αυτό που δεν κατάφερε ο Τσίπρας, να γίνει ο νέος Ανδρέας

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα πολύ διαβασμένος και αποδεικνύει ότι ξέρει να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το ευμετάβλητο Ελληνικό κοινό, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλων των κομμάτων, εκτός λογικά αυτών που υποστηρίζουν το ΚΚΕ.

Οι θέσεις του  έχουν σαν στόχο όλο το φάσμα των ψηφοφόρων, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά με το βάρος να πέφτει προς τα δεξιά, αφού αυτή δείχνει να είναι η τάση που επικρατεί στην Ευρώπη.  

Ο Τσίπρας κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός με τις ψήφους των κεντροαριστερών του ΠΑΣΟΚ που πίστεψαν ότι θα αλλάξει τα πάντα και θα τους κάνει πολίτες στον παράδεισο που χαρίζουν όλα τα όμορφα λόγια και αρέσουν δυστυχώς σε όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα στο τι πιστεύουν σε πολιτικό επίπεδο.

Ο Κασσελάκης θέλει να κάνει τώρα το ίδιο με τους κεντροδεξιούς, αλλά πετάει και τις θρησκευτικές ατάκες του, έχει στενό φλερτ με τα πρωινάδικα της TV αφού αυτά πάντα συγκινούν την πλειοψηφία των Ελλήνων που ποτέ δεν ξεχνά την 'Κυρά Κατίνα' της γειτονιάς.

Θα κάνει η Ελλάδα πρωθυπουργό αυτόν που μακιγιάρουν όπου τον συναντούν οι ειδικές γυναίκες σ' αυτή τη τέχνη; θα δείξει, τίποτα δεν αποκλείεται, εδώ είναι Ελλάδα, πρόθυμο πειραματόζωο μετά την οικονομική κρίση στα πάντα.