Ο Νίκος Παππάς, υπουργός επικρατείας αρμόδιος για το θέμα της ΕΡΤ  δεσμεύτηκε ότι θα λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη, στη μορφή που είχε δηλαδή πριν την αντικατάστασή της από τη "ΝΕΡΙΤ".

 

Έχει μιλήσει ήδη με τους εκπρόσωπους συνδικαλιστές της ΕΡΤ, επί των διαδικαστικών, ξεκαθάρισε ότι  δικαιούνται να επιστρέψουν στην ΕΡΤ οι εργαζόμενοι που δούλευαν την ημέρα που έκλεισε η ΕΡΤ, αυτό βέβαια δεν καλύπτει εμένα και τον Γιάννη που ήμασταν περαστικοί κάθε μέρα επί 38 χρόνια και 3 μήνες δηλαδή αρκετά χρόνια πριν από την ημέρα πρόσληψης οποιουδήποτε εργαζόταν στην ΕΡΤ την ημέρα που έκλεισε.

 

Ίσως σε μια συγκεκριμένη στιγμή να μας στείλουν κάποια λουλούδια, αλλά για τα χρήματα που μας χρωστάνε, δεν μπορούν να κάνουν κάτι αφού δεν ανήκαμε στην ΠΟΣΠΕΡΤ, δυστυχώς για μας 'ήμασταν εκτός συστήματος΄.

 

Όσο για την προηγούμενη κυβέρνηση με προϋπολογισμό 13.000.000 δυσκολεύεται να μας πληρώσει και οι οικονομικές υπηρεσίες εξετάζουν εδώ και 20 μήνες το θέμα μας, προφανώς μέχρι να μην είμαστε πια σε θέση να τους ενοχλούμε.

 

 

Πραγματικά στους χωρίς μουσικές ευαισθησίες ταιριάζει ο χαρακτηρισμός 'άκαρδοι΄ .

 

 

Κώστας Ζουγρής