Οι Θεοί του ροκ αποσύρονται. Μέχρι ποια ηλικία πρέπει να παίζουν συγκροτήματα όπως οι Rolling Stones και Genesis;

Οι Θεοί του ροκ αποσύρονται. Μέχρι ποια ηλικία πρέπει να παίζουν συγκροτήματα όπως οι Rolling Stones και Genesis;

Οι πρόσφατες περιοδείες των Rolling Stones και Genesis σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, όμως στην χώρα μας υπήρξαν μερικοί οι οποίοι δεν εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια, πιο πολύ για τους Stones επειδή θεωρούσαν ότι μετά τον θάνατο του Charlie Watts έπρεπε να αποσυρθούν.

Ο Charlie Watts βέβαια πριν πεθάνει είχε δώσει την ευχή του γι' αυτή τη συνέχεια, αλίμονο, ποιος λογικός άνθρωπος θα ήθελε να σταματήσει την ζωή και τις δραστηριότητες κάποιου ηλικιωμένου που εκτός από το οικονομικό, το οποίο δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει πια, τους προσφέρει και προσωπική απόλαυση.

Μακάρι αυτοί οι άνθρωποι να είναι πάντα καλά και να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινό που τους αγάπησε.

Τα εισιτήρια για αυτές τις συναυλίες κοστίζουν βέβαια 4 φορές πιο πολλά χρήματα από όσο μια συναυλία ας πούμε των Wolf Alice.

Αλλά δυστυχώς γι' αυτά τα 2 συγκροτήματα δύσκολα θα βγουν ξανά στο μέλλον σε περιοδεία, τα περισσότερα από τα μέλη των Stones πλησιάζουν τα 80, έχουν και προβλήματα υγείας, ενώ οι Genesis ίσως θα παίξουν στο μέλλον με άλλον τραγουδιστή, ο Phil Collins έχει αρκετά προβλήματα.

Κώστας Ζουγρής