Η μουσική κραυγάζει, δώστε μου σημασία, όμως εκεί, η καραμέλα, για την ανάγκη ή όχι του εμβολιασμού

Η μουσική κραυγάζει, δώστε μου σημασία, όμως εκεί, η καραμέλα, για την ανάγκη ή όχι του εμβολιασμού

Τώρα στο τέλος της ζωής μας βιώνουμε πραγματικά μια δύσκολη κατάσταση, δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι μας κατηγορούν ότι τα παίρνουμε από την κυβέρνηση για να υποστηρίζουμε τον εμβολιασμό κάνοντας το μόνιμο λάθος του να πιστεύουν ουσιαστικά ότι ο ιός είναι δημιούργημα της Ελληνικής κυβέρνησης, μιλάμε για παράνοια, με αυτή τη λογική τα 5000000 που έχουν εμβολιασθεί τα παίρνουν και ηθικοί είναι μόνο οι αγανακτισμένοι του διαδικτύου.

Ο άλλος σήμερα στην ανάρτηση για τον Πύργο στο Ελληνικό, σχολίασε, με τον πρώτο σεισμό θα πέσει, δηλαδή τόση κακία, ενδεχομένως χρειάζεται ιατρικής παρακολούθησης

Ρώτησα χθες τον Γιάννη αν του άρεσε ο Dan Hartman και το Instant Replay και η απάντηση του ήταν θετική. Καμιά 20ριά άτομα πάτησαν να το ακούσουν με ένα like, μη μου πείτε disco και μπλα μπλα, ο Hartman ήταν ροκάς και στο τραγούδι παίζει κιθάρα μέλος των Kiss.

Γενικά σας ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με Μητσοτάκη και Τσίπρα, για να τους βρίσετε, ό,τι και να πουν και τα εμβόλια, τα οποία είναι μια συνωμοσία των κακών για μερικούς Έλληνες που αρνούνται να το κάνουν. Ας μην το κάνουν, είναι ανάγκη όμως να γκρινιάζουν όλη μέρα με παρεμβάσεις στα site; Εγώ δεν υποχρεώνω κανέναν να το κάνει, γράφω αυτά που γράφω και δεν είμαι ο τέλειος, μπορεί να βγω λάθος στο μέλλον, κανείς δεν ξέρει.

Και δως του Πετρίδη τι καλός που ήσουν και τώρα μας μιλάς για τα εμβόλια και ο Γιάννης δεν έχει μιλήσει ποτέ για τα εμβόλια, μόνο για μουσική, την οποία πολλοί από εσάς περιφρονούν.

Η μουσική παντού είναι δυνατή, εδώ την έχετε μόνο για να την βρίζετε, μετά τον Κιάμο, η σειρά του Βέρτη, μιλάμε αυτοί που κλαίνε συνέχεια στο διαδίκτυο για την αδικία της κοινωνίας, τα έχουν βάλει σχεδόν σχεδόν με όλο το Ελληνικό τραγούδι, μόνο όσοι γλύφουν το κόμμα τους είναι στο απυρόβλητο, μιλάμε για ανθρωπάκια που τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός τους και όχι η χώρα ή το Ελληνικό τραγούδι.

Τι με ενδιαφέρει εμένα αν κάποιος είναι αριστερός, δεξιός, ή ανήκει στο κέντρο, έχω να μοιράσω κάτι μαζί του; η μουσική δεν έχει πολιτική προέλευση, τα έβαλαν με τον Βέρτη, τον Ολυμπιακό, τώρα ανακοινώθηκε ότι μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα και με μάσκες, όλοι συνωμοτούν να σας κάνουν την ζωή δύσκολη, ο ιός είναι εδώ όμως, να προσέχετε και ας τον θεωρείτε ακίνδυνο.

Κώστας Ζουγρής .