Μήπως ο Πετρίδης κατευθύνει εν αγνοία του τον πλανήτη;

Μήπως ο Πετρίδης κατευθύνει εν αγνοία του τον πλανήτη;

Αν διαβάσει κανείς σχόλια στο Facebook για ειδήσεις που αφορούν το διεθνές περιβάλλον, τα εμβόλια, τον κορονοϊό, τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη, τον Ολυμπιακό και γενικά τα πάντα, θα πιστέψει ότι αυτές οι ειδήσεις που έρχονται από τα διεθνή ή Ελληνικά πρακτορεία είναι ψεύτικες και δημιουργήματα του Πετρίδη ο οποίος ενίοτε υποστηρίζει τον Τσίπρα, τα παίρνει από την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη και γενικά κάνει όλες τις βρώμικες δουλειές.

Το αστείο είναι ότι ο Πετρίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά στα οποία και αυτός είναι αναγνώστης αφού αφορούν καθημερινή ειδησεογραφία στην οποία δεν θα μπορούσε να έχει συμμετοχή.

Απλά αυτοί που τα διαβάζουν, επηρεασμένοι από τον φανατισμό τους βλέπουν ευθύνη του αφού δημοσιεύονται στην σελίδα με το όνομα του.

Όμως αυτή η σελίδα δημοσιεύει ανάλογες ειδήσεις εδώ και χρόνια αφού αναπαράγει το site apotis4stis5, το έχουμε γράψει βέβαια αρκετές φορές, αλλά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι ο Πετρίδης δεν είναι πρωθυπουργός ή αρχηγός της αντιπολίτευσης ώστε δεν μπορούν να το καταλάβουν.

Όλοι αυτοί μας απειλούν σαν μικρά παιδιά ότι αποχωρούν, λες και θα χάσουμε το επίδομα από τα 20-40 ευρώ που μας στέλνουν όλοι μαζί οι 1-2 εκατομμύρια επισκέπτες μας κάθε μήνα.

Χαλαρώστε, δεν θέλετε να κάνετε το εμβόλιο, μην το κάνετε, ο Πετρίδης κι εγώ δεν είμαστε κυβερνητικοί εκπρόσωποι, τις ειδήσεις βάζουμε, δεν σας αρέσει ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Άδωνις, ο Πολάκης κι εμείς τι να κάνουμε, να γράφουμε για την επικαιρότητα της Βουλγαρίας;

Να γράφετε για μουσική μας λένε, αφού είστε μουσικό site, τα ίδια μας λένε και οι τράπεζες, ο ΟΠΑΠ και άλλοι σαν δικαιολογία για να μην βάλουν διαφήμιση, ελάχιστοι όμως διαβάζουν τα μουσικά, άβυσσος η ψυχή μας.

Κώστας Ζουγρής