Για ποια μουσική μιλάμε με τον Πετρίδη

Για ποια μουσική μιλάμε με τον Πετρίδη

Κάθε μέρα συνεχίζουμε να συζητούμε με τον Πετρίδη για μουσική και ο περισσότερος χρόνος μας είναι αφιερωμένος στους νέους δίσκους και καλλιτέχνες που προσπαθούμε βοηθώντας ο ένας τον άλλο, να αξιολογήσουμε.

Εξαιρετικά σπάνια και μόνο μετά από ένα απρόβλεπτο γεγονός θα συζητήσουμε για κάτι από το παρελθόν, θα θυμηθούμε συγκεκριμένες στιγμές και όπως πάντα θα καταλήξουμε στο αν έχουμε, ή πόσους δίσκους έχουμε από τον τάδε καλλιτέχνη.

Ευτυχώς η μουσική ποτέ δεν σταματάει και μας προσφέρει πάντα ευχάριστες εκπλήξεις από νέα παιδιά που αναζητούν τον δρόμο τους σε μία δύσκολη εποχή.

Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με τους περισσότερους από τους επισκέπτες μας οι οποίοι αρέσκονται στο να μιλούν μόνο για το παρελθόν και να επικρίνουν τους νέους καλλιτέχνες με τους παλαιότερους που αγάπησαν όταν ήταν βασικά νέοι.

Σε μερικά χρόνια θα κλείσει οριστικά και ο κύκλος της δεκαετίας του '60 με ελάχιστους καλλιτέχνες από αυτούς να παραμένουν με κάποιο τρόπο στην επικαιρότητα, ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα και έχει έρθει η στιγμή κρίσης και για την δεκαετία του '70.

Δώστε μεγαλύτερη σημασία στους νέους καλλιτέχνες και ηχογραφήσεις που προβάλλουμε καθημερινά, ενώ σημαντικό εργαλείο είναι και τα άλμπουμ που στέλνουμε κάθε εβδομάδα σε όσους στηρίζουν την προσπάθεια μας με μερικά Ευρώ. Δεν θα φτωχύνετε και θα δείτε ότι κάθε εβδομάδα κυκλοφορούν αρκετά ωραία πράγματα.

Θα μου πείτε, τα βλέπουμε και μόνοι μας, ναι αλλά κάθε εβδομάδα κυκλοφορούν εκατοντάδες δίσκοι, εμείς ξεχωρίζουμε μερικούς, αν μας εμπιστεύεστε, μας ακολουθείτε, αν όχι ψάξτε μόνοι σας στο χάος των κυκλοφοριών.

Κώστας Ζουγρής