Ακούμε πάντα Pink Floyd, αλλά θα θέλαμε 'να ήσασταν κι εσείς εδώ' στην προσπάθεια μας

Ακούμε πάντα Pink Floyd, αλλά θα θέλαμε 'να ήσασταν κι εσείς εδώ' στην προσπάθεια μας

Ποιος έζησε την εποχή του Wish You Were Here και όλη την περίοδο των Pink Floyd και μπορεί να τους ξεχάσει. Κάθε φορά που τους ακούμε νιώθουμε το ίδιο συναίσθημα σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Εκτός από τους Pink Floyd χιλιάδες ονόματα από το παρελθόν, αλλά και το σήμερα της μουσικής υπάρχουν στις αναρτήσεις μας και τις απολαμβάνεται με κάθε ευκαιρία.

Το ξέρω είναι κουραστικό, αλλά εμείς δεν είμαστε Pink Floyd να εισπράττουμε δικαιώματα, κάθε μήνα μειώνονται αυτοί οι οποίοι μας στηρίζουν, κουράστηκαν; είναι θύματα της κρίσης, ευχόμαστε όχι.

Βέβαια υπάρχει και αυτό που λένε ακόμα και στο περιβάλλον μου, 'Γιατί να πληρώσει κάποιος αυτό που μπορεί να έχει τζάμπα;

Η περιπέτεια της υγείας μου, η οποία δεν έχει περάσει, όμως είμαι πολύ καλύτερα, μετά από 3 μήνες κοιμήθηκα στο κανονικό κρεβάτι μου, κάνω βόλτες έξω και σήμερα σκέφτηκα να πιώ καφέ και μερικές ακόμα λεπτομέρειες και το ότι γλύτωσα από 2 πιθανούς καρκίνους σε διαφορετικά σημεία, με έκαναν να φιλοσοφήσω μερικά πράγματα, με βασικότερο το 'Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα' και το Wish You Were Here με ότι σημαίνει αυτό.

Κώστας Ζουγρής