Σας αρέσει ο Mahler;

Σας αρέσει ο Mahler;

Αρκετοί σίγουρα θα αναρωτηθούν, τι μας λέει αυτός, άλλοι θα σκεφτούν και βέβαια είναι από τους αγαπημένους μας.

Εγώ και ο Πετρίδης δεν μεγαλώσαμε βέβαια με Mahler, τον μάθαμε όμως και τον αγαπήσαμε στην πορεία και .όχι μόνο αυτό, αλλά είχαμε συχνά την ευκαιρία να παρουσιάζουμε έργα του στα 7 χρόνια που κάναμε κάθε μέρα εκπομπές στο Γ' Πρόγραμμα.

Γράφουν μερικές φορές διάφοροι οι οποίοι ψάχνουν να βρουν το αδύνατο σημείο μας, ότι ποτέ δεν ασχοληθήκαμε και με την Ελληνική μουσική.

Αυτό είναι μεγάλο ψέμα γιατί κάναμε για αρκετά χρόνια εκπομπές με Ελληνικά στο Β' Πρόγραμμα, ενώ βάζαμε και Ελληνικά στην εκπομπή που είχαμε στον Τοπ fm και μάλιστα σε εποχές που κανείς σχεδόν δεν τολμούσε να βάλει Καζαντζίδη εμείς είχαμε αφιερώσει μία ολόκληρη εβδομάδα στο Α' Πρόγραμμα.

Ίσως να μην υπάρχει μουσικό είδος στο οποίο να μην έχουμε κάνει μουσικές εκπομπές, το ίδιο κάναμε και στα έντυπα που γράφαμε κατά καιρούς.

Αυτό βέβαια ίσως ενοχλούσε κάποιους που ήταν προσκολλημένοι σε ένα είδος και μερικές φορές ενδεχομένως να είχαν περισσότερες γνώσεις από εμάς, στο συγκεκριμένο, αλλά εμείς ακόμα αγαπάμε τα πάντα και βέβαια και τον Mahler.

Κώστας Ζουγρής