Η ερμαφρόδιτη πολιτική που ασκούν τα κόμματα όταν είναι στην εξουσία δεν βοηθάει την χώρα

Η ερμαφρόδιτη πολιτική που ασκούν τα κόμματα όταν είναι στην εξουσία δεν βοηθάει την χώρα

Δεν θυμάμαι κανένα κόμμα να έχει εφαρμόσει τις προεκλογικές εξαγγελλίες του όταν ο Ελληνικός λαός το στέλνει στην εξουσία. Σε μόνιμη βάση όλα κάνουν σχεδόν το αντίθετο από όσα έχουν υποσχεθεί και προσπαθούν να μην δυσαρεστήσουν τους ψηφοφόρους τους και βέβαια να κερδίσουν καινούργιους.

Έτσι είδαμε προηγούμενες κυβερνήσεις να ψηφίζουν πράγματα που δεν θα τολμούσε να τα σκεφτεί καν η δεξιά και τώρα έχουμε τον Μητσοτάκη και την παρέα του να παίρνουν αποφάσεις που δεν θα τις έπαιρνε μια παραδοσιακή δεξιά, εντάξει οι αριστεροί ψηφοφόροι θα διαφωνήσουν σ' αυτό, αλλά μάλλον δεν θα έχουν ζήσει άλλες εποχές όπως και δεν γνωρίζουν τις πολιτικές που εφαρμόζουν τα δεξιά ή αν θέλετε συντηρητικά Ευρωπαϊκά κόμματα.

Η ΝΔ κάνει .σαν να θέλει να παραδώσει την εξουσία, αλλά οι αντίπαλοι τους βέβαια περιμένουν τις εξελίξεις οι οποίες δείχνουν ότι θα είναι δυσμενέστερες για την κυβέρνηση, στο θέμα της πανδημίας και της οικονομίας. Κάποτε θα τελειώσουν τα αποθέματα του κόσμου και τότε θα δούμε ίσως άλλες καταστάσεις, τώρα ενοχλεί τον κόσμο μόνο η στέρηση της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας.

Αν θέλουν να κάνουν ερμαφρόδιτη πολιτική, γιατί δεν κάνουν μία συγκυβέρνηση, μήπως και συμφιλιωθεί ο Ελληνικός λαός.

Κώστας Ζουγρής