Ένα μουσικό ταξίδι μοναξιάς με τον Κώστα Ζουγρή

Η θερμοκρασία ανεβαίνει... η Billie Holiday μας δροσίζει

Τον προηγούμενο μήνα για μερικές χιλιάδες επισκέπτες θα συμπληρώναμε τα 3.000.000 κι όμως ελάχιστοι από αυτούς νοιάζονται, τουλάχιστον όπως δείχνουν γι' αυτό που κάνουμε.

Δεν είναι μόνο η οικονομική ενίσχυση, έχουμε συνηθίσει πια στα 20-30 άτομα που εκτιμούν αυτό που κάνουμε και ενδεχομένως από το υστέρημα τους, όποτε μπορούν συνδράμουν την προσπάθεια μας.

Αυτό που είναι ενοχλητικό και με πληγώνει είναι ότι άνθρωποι από το περιβάλλον μας δεν εκμεταλλεύονται ποτέ διάφορες συγκυρίες για να πουν δυο λόγια για την σελίδα που ξεκίνησε στην αρχή με 500 φίλους τον μήνα και έφτασε τα 3.000.000.

Όσο για την οικονομική ενίσχυση είναι μία ένδειξη για το αν ενδιαφέρει κάποιον αυτό που κάνουμε.

Δεν θα σωθούμε με 1,5,10 ευρώ, ούτε οι επισκέπτες μας θα φτωχείνουν, όμως η πράξη είναι αυτή που μετράει, όπως και ένας καλός λόγος.

Το να μην αναφέρεις αν μπορείς την σελίδα μας, δεν θα σου χαρίσει τίποτα, αντίθετα είναι άδικο να αγνοείς κάτι που αναγνωρίζεις την αξία του.

Όλο και πιο πολλές σελίδες ζητούν βοήθεια, ή κλείνουν, εμείς εγκλωβισμένοι στο πάθος μας για την μουσική δεν το βάζουμε κάτω, ακόμα και τώρα που η υγεία μας κανονικά θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα.

Το site Λαζόπουλου, έκλεισε προφανώς από οικονομικές δυσκολίες, το TVX ζητάει ενίσχυση και τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν.

Όμως τουλάχιστον ας δείχνετε την αγάπη σας στην μουσική ανοίγοντας τις μουσικές αναρτήσεις μας, το FB θα προωθήσει αυτά που διαβάζετε, αν δεν διαβάζετε τα μουσικά, δεν θα στα στέλνει.

Απολαύστε την βόλτα σας, η άνοιξη είναι εδώ.

Κώστας Ζουγρής