Ένα ονειρεμένο ταξίδι που κρατάει 46 χρόνια

Ένα ονειρεμένο ταξίδι που κρατάει 46 χρόνια

Κάθε μέρα ο Γιάννης Πετρίδης ζει στους ίδιους ρυθμούς που ακολουθούσε το 1975 όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά η εκπομπή στις 29 Μαρτίου, εγώ για διάφορους λόγους προτίμησα να ακολουθήσω τον δρόμο που χάραξα με την δημιουργία αυτής της σελίδας και πιστεύω ότι και οι δύο κάναμε την σωστή επιλογή.

Θυμάμαι σαν σήμερα την αγωνία της πρώτης μέρας και με το πόση σχολαστικότητα ετοίμαζε ο Γιάννης την πρώτη εκπομπή, με τον ίδιο τρόπο συνεχίζει να την προετοιμάζει μέχρι σήμερα, με την διαφορά ότι τα περιοδικά τα έχει αντικαταστήσει πια το διαδίκτυο αλλά και η εμπειρία που σου χαρίζει ο χρόνος.

Δεν είναι τυχαίο το ότι δύσκολο θα βρει κάποιος δυσαρεστημένο ακροατή του Πετρίδη και αν υπάρχει κάποιος συνήθως θα είναι οπαδός κάποιου συγκεκριμένου εναλλακτικού (τότε) είδους των 80's που είναι πια ξεχασμένο.

Σε γενικές γραμμές η σελίδα και η εκπομπή δεν παύουν να είναι συνήθως οι πρώτοι που παρουσιάζουν τα νέα αξιόλογα ονόματα, χωρίς παράλληλα να κόβουν τους δεσμούς με το παρελθόν.

Έχουμε φροντίσει ώστε να υπάρξει συνέχεια στα επόμενα χρόνια, αλλά όπως και να το κάνουμε ο καθένας από εμάς έχει την ταυτότητα του και αυτό μας ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια.

Η μουσική είναι μία όμως και στα χέρια σας είναι να περάσει στους νεότερους, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, εμείς προσπαθούμε εσείς στο μέλλον θα κρίνετε το αποτέλεσμα..

46 χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή, ευχαριστούμε για όλα!

Κώστας Ζουγρής