Θέλουν να αλλάξουν τα πάντα στην μουσική και τον κινηματογράφο δημιουργώντας αδιάφορο κοινό

Θέλουν να αλλάξουν τα πάντα στην μουσική και τον κινηματογράφο δημιουργώντας αδιάφορο κοινό

Μας αρέσει ή όχι η πανδημία άλλαξε την ζωή μας στα πάντα και βοήθησε στο να εδραιωθεί νέος τρόπος προσέγγισης σε κινηματογράφο και μουσική όπου αναγκαστικά ο κόσμος προσχώρησε σε μουσικές κινηματογραφικές πλατφόρμες ή αποχώρησε.

Στον κινηματογράφο οι περισσότεροι βλέπουν πια Netflix με συνήθως μέτριους ηθοποιούς οι οποίοι θα είναι πια τα μεγάλα ονόματα και πρωταγωνιστές σε ταινίες που ίσως πριν από 1 χρόνο δεν θα πηγαίναμε να τις δούμε στις αίθουσες.

Το μυστικό βέβαια είναι ότι τώρα είναι τζάμπα, όπως και τα τραγούδια που φτάνουν στις πρώτες θέσεις, αλλά το κοινό τους είναι συνήθως αόρατο και απεικονίζεται μόνο στα τσαρτς, επιτυχίες που δεν παίζονται στα ραδιόφωνα.

Οι εταιρείες πια δεν πληρώνουν μεγάλα ποσά για δισκογραφικά συμβόλαια, ίσως να μην πληρώνουν τίποτα μόνο ένα ποσοστό, όπως και στον κινηματογράφο αφού δεν υπάρχουν αστέρια.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον σας για την μουσική, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον, μαζί με αυτούς τους λίγους θα πάμε μέχρι το τέλος προσπαθώντας να κάνουμε τον μεγάλο αριθμό αυτών που μας ακολουθούν να αγαπήσουν την καλή μουσική που περνάει μια μεταβατική περίοδο.

Κώστας Ζουγρής.