Έχει κι ο άντρας Αιγόκερως τις ιδιαιτερότητές του.

Έχει κι ο άντρας Αιγόκερως τις ιδιαιτερότητές του.

Ως γνήσιος εκπρόσωπος των ζωδίων της Γης, ένας Αιγόκερως οπλίζει τη φαρέτρα του για να αντιμετωπίσει τα πάντα στη ζωή με λογική και πρακτικότητα.

Το να κερδίσεις το ερωτικό του ενδιαφέρον δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς ήδη για να έχεις κερδίσει την καρδιά του, έχεις σκαναριστεί από το μυαλό του.

No drama
Ένας Αιγόκερως δεν μπορεί τις υστερίες και δεν ανέχεται τις drama queen. Αν είσαι μια από αυτές, με άντρα Αιγόκερω θα ατυχήσεις. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του πάνω στα θέματα αυτά.

Οι σπατάλες απορρίπτονται
Ο Αιγόκερως δεν αντέχει την σπατάλη. Δεν είναι τσιγκούνης, αλλά δεν είναι και ο άνθρωπος που θα πετάξει χρήσιμα αντικείμενα ή φαγητό. Δεν κάνει ποτέ περιττές αγορές και κάθε του κίνηση είναι προσεγμένη και μελετημένη. Θεωρεί πως ό,τι αγοράζεις πρέπει και να το χρησιμοποιείς.

Στη ζήλεια λέμε όχι
Ο Αιγόκερως σιχαίνεται τη ζήλια γιατί κατά κύριο λόγο δεν αντέχει την καταπίεση. Αν ψάχνεις έναν άντρα που να μπορείς να ελέγχεις και να τον έχεις στο… βρακί σου, μαζί του ατύχησες.

H υπομονή σου
Ένας Αιγόκερως δεν θα μπει εύκολα σε μια σχέση και θα το πάει σιγά σιγά.

Θα τεστάρει πώς πάει το πράγμα μαζί σου, αν ταιριάζετε, αν περνάτε καλά και μετά θα το δει πιο σοβαρά κι εκείνος. Αν αρχίσεις να ρωτάς σχεδόν αμέσως πού θα πάει η σχέση σας κτλ, θα φύγει τρέχοντας.

Law and order
O Αιγόκερως εκτιμά τις λεπτομέρειες και θα προσέξει τα πάντα. Οι τσαπατούλικες καταστάσεις τον βραχυκυκλώνουν και με ό,τι καταπιάνεται θέλει να το ολοκληρώνει μεθοδικά και στην εντέλεια. Το ίδιο περιμένει φυσικά και από το έτερο του ήμισυ καθώς σε αντίθετη περίπτωση η ημερομηνία λήξης θα είναι αρκετά βραχύβια.

In.gr