Φύλακες του ροκ α λα καρτ

Φύλακες του ροκ α λα καρτ

<<φύλακες,του ροκ α λα καρτ>, και καλά > που το έχουν πάρει λες και τους ανήκει, λες και το έχουν παίξει, λες και το έχουν δημιουργήσει και το χρησιμοποιούν και κομματικά και για μαγκιά.
(για να μην αρχίσω, διότι κάτι σαν αυτούς , μικραίνουν το έργο των καλλιτεχνών αυτών,(και προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω γι αυτούς τους καλλιτέχνες και δεν είναι οι αγαπημένοι μου) έχουν κόλλημα, κόλλημα, ότι μ.... και να τους παίξει το τρίο, Μπελκάντο= Ντύλαν, Λένον, Σπρίνγκστιν ή και Τζόπλιν και κάνα δυο ακόμη , είναι ουάου, επαναστατικό και προοδευτικό και όλοι οι υπόλοιποι είναι ανίδεοι και σκουπίδια...).

Ο Καρβέλας, το 1996 με το δίσκο σεντόνια και το Δαίμονες ήταν πιο μπροστά από όλους.

Οποιος άκουσε την ορχήστρα του εκείνη την εποχή στα Αστέρια- Γλυφάδα, και ήξερε λίγο από μουσική, θα κατανοούσε ότι έπαιζε θαυμάσια και μου είχε κάνει εντύπωση (έτυχε να πάω τρείς φορές στο κέντρο) και πολύ μα πολύ ροκ , και πολύ μπροστά από την εποχή.

Η Βίσση άφησε εποχή. Τέλος ο Καρβέλας, επειδή είναι λάτρης του Λονδίνου και της μουσικής σκηνής, αν η Ελλάδα ...<<σήκωνε ροκ μουσική>, θα είχε κάνει παπάδες. Πήγε στο λαικό ποπ ροκ για λόγους χρημάτων και καλά έκανε.

Ξέρεις τι χρειάζονται αυτοί οι τύποι ,οι φωτηνούληδες παντογνώστες, που κριτικάρουν ?? Θες να σου πω ? Για πρωτοχρονιά, κάντους ενα ωραίο προγραμματάκι το βράδυ, ξεκίνα με ροκ,- οπωσδήποτε να βάλεις κάπου στην λίστα 5-6 κομμάτια- U2-new years day-Van Halen-aint talking about love- message in a bottle- lets dance Bowie ,etc ότι θες ακόμη και συνέχεια 5-6 τραγούδια καπάκι από κάτω ....Χριστοδουλόπουλος -Κωνσταντίνα, κόκκινο τριαντάφυλλό μου- Καρράς, νύχτα ξελογιάστρα- Άντζελα Δημητρίου ,φωτιά στα σαββατόβραδα και Βίσση και Γονίδης......για να καταλάβουν τι είναι διασκέδαση ....από που ξεκινά το πρώτο ποτό με ροκ στο μπαράκι στις 12 και...καταλήγει στα μπουζούκια, μέχρι το πρωί με επίσης σπουδαίους καλλιτέχνες, Έλληνες. Η μήπως αυτοί δεν είχαν σηκωθεί να χορέψουν στην πίστα ?? ( αν έχεις απορίες περί πίστας και μπουζουκιών, ρώτα)

Πρωτοχρονιές που όλοι μας ζήσαμε , λίγο ως πολύ....(και όχι μόνο πρωτοχρονιές...κάθε τρείς και λίγο στην μεγάλη και μοναδική σπουδαία δεκαετία της Ελλάδας. των τεράστιων 90΄ς. και δένουν μουσικά διότι όλοι οι καλλιτέχνες είναι συνομίλικοι και ίδιας εποχής περίπου διασημότητας.

ΚΠ