Κυκλοφορούν ανάμεσα μας, αλλά είναι από άλλους πλανήτες

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας, αλλά είναι από άλλους πλανήτες

Κάνοντας βόλτες στο διαδίκτυο εύκολα θα συναντήσει κανείς πολλούς οι οποίοι είναι αντίθετοι με τα νέα εμβόλια για τον κορωνοϊό τα οποία θα μπουν στην ζωή μας στις επόμενες μέρες

Μιλάμε για την χώρα της οποίας οι πολίτες έπαιρναν τα αντιβιοτικά σαν ασπιρίνες και τώρα υποτίθεται ότι είναι αντίθετοι στο εμβόλιο.

Κατ' αρχήν κανείς δεν τους υποχρεώνει να το κάνουν, ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός, βέβαια με έμμεσους τρόπους θα αναγκάσουν οι κυβερνήσεις τους πολίτες να το κάνουν γιατί, όποιος δεν το κάνει από επιλογή του, δεν θα παύει να είναι επικίνδυνος για τους άλλους.

Αλλά ας τα παραβλέψουμε όλα αυτά και ας δεχτούμε ότι το δίκιο είναι με το μέρος τους και οι κακοί δισεκατομμυριούχοι συνωμότες θέλουν να μας βάλουν τσιπάκι για να ελέγχουν την σκέψη και τις κινήσεις μας.

Ας δεχτούμε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνουν αυτό, πχ τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητα κλπ. Αυτοί που είναι τώρα οι αντιρρησίες δεν έχουν κάνει ποτέ τους εμβόλιο; νομίζω ότι θα έχουν κάνει γιατί διαφορετικά ίσως δεν θα ήταν ανάμεσα μας, όπως συμβαίνει και με τα παιδιά στις υποανάπτυκτες χώρες που δεν προλαβαίνουν συχνά να μεγαλώσουν λόγω έλλειψης φαρμάκων και εμβολίων.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να θέλει να κάνει αυτό ή άλλο εμβόλιο, είναι όμως επιλογή του καθενός, όπως έλεγε και μία παλιά διαφήμιση, εσύ αποφασίζεις για τον εαυτό σου, άσε τους άλλους να αποφασίσουν και αυτοί για τον δικό τους.

Κώστας Ζουγρής