Μη μας βρίζετε για την ουδετερότητα μας, θέλουμε μία Ελλάδα ενωμένη, όχι διχασμένη

Μη μας βρίζετε για την ουδετερότητα μας, θέλουμε μία Ελλάδα ενωμένη, όχι διχασμένη

Είναι αδύνατο να μην έχει παρατηρήσει κάποιος ότι ενίοτε δημοσιεύουμε θέματα που αφορούν τα δύο μεγάλα κόμματα, τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και μερικές φορές αυτά που ακολουθούν.

Επίσης συχνά κάνουμε την κριτική μας στον αθλητισμό, γράφοντας για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και άλλες Ελληνικές ομάδες.

Το ίδιο συμβαίνει και με την μουσική, όπου ειδικά στην Ελληνική, έχουμε μερικές φορές αντιδράσεις για ονόματα που έχουν πολυάριθμους θαυμαστές, αλλά και μερικούς που δεν τους συμπαθούν.

Αφορμή γι' αυτά που γράφω η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού που σήμερα τον παρουσιάζει το σύνολο του Ελληνικού τύπου σαν το θύμα της διαιτησίας, ναι σαφώς και τον αδίκησε η διαιτησία, όμως δεν έφταιγε βέβαια μόνο αυτή για την ήττα.

Ένα άλλο θέμα είναι τα σημερινά γενέθλια του Διονύση Σαββόπουλου που έγινε 76 ετών και μερικοί αντέδρασαν στην δημοσίευση μιας λίστας με τραγούδια του.

Ο Διονύσης είναι από τους σημαντικότερους Έλληνες με μεγάλη προσφορά στο τραγούδι μας, είναι δικαίωμα να μην τον συμπαθούν οι χθεσινοί οπαδοί του, αλλά από ανθρώπινη πλευρά ας κάνουν τα στραβά μάτια στην ημέρα της γιορτής του, άνθρωποι είμαστε έχουμε συναισθήματα και μερικοί αγαπούν όλους τους ανθρώπους, πόσο μάλλον αυτούς που μεγάλωσαν μαζί τους.

Σκεφτείτε τα συναισθήματα αυτών που έχουν χωρίσει αρκετές φορές και έχουν παιδιά με τους πρώην τους, μερικοί τους μισούν, όμως αυτό είναι λάθος, ήταν κομμάτι της ζωής μας, ας κρατήσουμε τις καλές στιγμές.

Το ξέρω πως είναι Ουτοπία, αλλά ήθελα να υπάρχουν αντιπαλότητες στα πλαίσια της λογικής, αλλά έχουμε κάνει πια τα πάντα άσπρο και μαύρο, άλλοι πιστεύουν στον κορωνοϊό, άλλοι όχι, οι καπνιστές τσακώνονται με τους μη καπνιστές κοκ σε όλα αντιπαλότητα, δεν λέμε να γίνετε ο Χριστός, αλλά η ζωή είναι μικρή.

Πάντα υπήρχαν διαφωνίες, αλλά τουλάχιστον σε καλλιτεχνικό και αθλητικό επίπεδο νομίζω ήταν πιο ανθρώπινες.

Κώστας Ζουγρής