Όταν εγώ και ο Γιάννης Πετρίδης φτιάχναμε την δική μας εφημερίδα

Όταν εγώ και ο Γιάννης Πετρίδης φτιάχναμε την δική μας εφημερίδα

Όταν εγώ και ο Γιάννης Πετρίδης φτιάχναμε την δική μας εφημερίδα σε φύλλα χαρτιού με μουσικές ειδήσεις και την δείχναμε ο ένας στον άλλον για να ανταλλάξουμε απόψεις, δεν περιμέναμε βέβαια μεγαλώνοντας να γράψουμε σε μερικές από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας και να εκδώσουμε το δημοφιλέστερο ίσως περιοδικό για νέους, το Ποπ & Ροκ.

Στις επόμενες μέρες θα συμπληρώσουμε 100.000.000 προβολές στην σελίδα μας apotis4stis5, ένας ενδεικτικός αριθμός του ενδιαφέροντος όσων μας παρακολουθούν.

Δυστυχώς ο αριθμός των επισκεπτών μας και αυτές οι προβολές δεν βρίσκουν την ανταπόκριση που αξίζουν από τα Media Shops και τον χώρο της διαφήμισης που έχουν έναν δικό τους τρόπο λειτουργείας που για όσους ξέρουν, ακολουθεί αυτόν της χώρας.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα προς όφελος όλων μας αφού η οικονομική μας ανεξαρτησία θα μπορούσε να βοηθήσει εκτός από τους επισκέπτες και διαφημιζόμενους και τον ίδιο τον πολιτισμό.

Οι εκάστοτε αρμόδιοι κρατικοί φορείς δεν έχουν διάθεση να βοηθήσουν κάποιους που δεν έχουν κομματική ταυτότητα, αλλά εμείς έχουμε το κοινό μας που υπολείπεται σε μηνιαία βάση σε αριθμό, μόνο των 2 πρώτων κομμάτων.

Η ανταπόκριση κοινού και ομίλων στις εκκλήσεις μας, είναι σχεδόν μηδαμινή και σε κάποιο βαθμό ανεξήγητη, αλλά εδώ τα Grammy αγνόησαν τον Weeknd που είχε την μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς, βέβαια αυτός τους κατηγόρησε για κάτι που πιστεύουμε ότι δεν ευσταθεί στην δική μας περίπτωση όσων αφορά την διαφήμιση, αλλά είναι τυχαίο ή από πλημμελή ενημέρωση.

Κώστας Ζουγρής