Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες

Τίποτα δεν είναι πιο ακραίο στις σημερινές κοινωνίες από μια εξέγερση ή επανάσταση. Όμως τι σημαίνει πραγματικά να είσαι επαναστάτης. Εάν αναλογιστείς τον τρόπο δράσης που είχαν όλοι οι ήρωες που γνωρίζεις, στο πέρασμα του χρόνου, θα διαπιστώσεις ότι σπάνια ακολούθησαν τα καθιερωμένα. Προχώρησαν με το δικό τους επαναστατικό ρυθμό και δεν τους ένοιαζε που τα έργα και η δράση τους αποξένωσαν από την εξουσία.

Έχουν υπάρξει τόσο πολλοί επαναστάτες στην ιστορία, που καθίσταται ξεκάθαρο ότι οι κανόνες σπανίως είναι ανθεκτικοί στην πίεση των εξεγέρσεων. Μερικές φορές, πρέπει να ταρακουνήσεις το σύστημα για να προκληθούν θετικές αλλαγές και τα ζώδια που ακολουθούν είναι τα πρώτα που θα το κάνουν.

ΚΡΙΟΣ

Μήπως απορείς που ο επιθετικός και παρορμητικός Κριός είναι τόσο επαναστατικός; Κυριαρχείται από τον Άρη, τον πλανήτης της μάχης και της έντασης και το βροντοφωνάζει. Αν ποτέ προκαλέσεις έναν Κριό, δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί τη μάχη. Πες του ότι απαγορεύεται να κάνει κάτι και αυτόματα έχεις δοκιμάσει την υπομονή του. Αυτό το ζώδιο ακολουθεί το δικό του ένστικτο και κανενός άλλου. Αν προσπαθήσεις να το κατευθύνεις αλλιώς, πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις την οργισμένη αντίδρασή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κανόνες και Δίδυμοι; Να είσαι σίγουρος/η ότι δεν έδωσαν καμία προσοχή όταν άρχισες να τους εξηγείς τους κανόνες. Οι Δίδυμοι προτιμούν να καταλάβουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο, παρά να ακολουθούν την πεπατημένη. Γιατί; Απλούστατα, επειδή έτσι τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Ως εγκεφαλικοί τύποι, ανά πάσα στιγμή είναι στα πρόθυρα του να βαρεθούν. Και το να ακολουθούν τους κανόνες είναι κάτι που σίγουρα τους κάνει να «πεθαίνουν» από ανία. Αυτό το ζώδιο αρέσκεται στο να εμποτίζει την καθημερινή ζωή του με μια τουλάχιστον μικρή αναστάτωση. Απλώς, έτσι είναι φτιαγμένοι και αυτό δεν αλλάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να ζητήσεις από έναν Τοξότη να τηρήσει όρια και κανόνες είναι σαν να θέλεις να κρατήσεις έναν δράκο φυλακισμένο. Απλώς, θα λιώσει τα σιδερένια κάγκελα με τη φωτιά του και μετά θα πετάξει μακριά. Δεν έχει νόημα να ζητάς από τον Τοξότη να συμμορφωθεί με τον κανόνα, γιατί δεν πιστεύει σε κανόνες και περιορισμούς. Αντίθετα, βλέπει αμέτρητες δυνατότητες για το πώς μπορεί να είναι η ζωή και αυτός ο εθισμένος στην αδρεναλίνη τύπος, θέλει να δοκιμάσει τα πάντα. Είναι ένας τυχοδιώκτης της ζωής. Και στο κάτω-κάτω, από πότε η περιπέτεια έχει κανόνες;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι επαναστάτης μέχρι το μεδούλι του. Άλλωστε, κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη των ριζοσπαστικών αλλαγών και της επανάστασης και δεν φοβάται να γκρεμίσει κάθε τι το κατεστημένο. Όταν αντιμετωπίζει ένα σύνολο κανόνων, αυτομάτως μέσα στο μυαλό του γεννώνται ερωτήματα. Ποιος έβαλε αυτούς τους κανόνες; Γιατί τους έβαλε; Ποιος του δίνει τη δύναμη να τους επιβάλλει; Καλύτερα να έχεις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, γιατί δεν θέλει και πολύ να ξεκινήσει ένα κίνημα, μια διαδήλωση ή να προβεί σε οποιαδήποτε επαναστατική πράξη.

Με πληροφορίες από astrology.gr