Στηρίξτε την ανεξαρτησία μας, είμαστε ίσως οι μόνοι στην Ελλάδα

Στηρίξτε την ανεξαρτησία μας, είμαστε ίσως οι μόνοι στην Ελλάδα

Όποιο έντυπο ή σελίδα και να διαβάσεις, όλοι έχουν τις πολιτικές τους προτιμήσεις, εκτός από εμάς που κουραστήκαμε να ακολουθούμε τα κόμματα που εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένα να μας λένε ψέματα.

Δεν θυμάμαι ποτέ να μην έτυχε να βγει ψεύτης ο εκάστοτε πρωθυπουργός, είναι οι παγκόσμιοι και εγχώριοι συσχετισμοί τέτοιοι που δεν υπάρχει περίπτωση να τηρήσει ποτέ ένας υποψήφιος αυτά που υπόσχεται προεκλογικά.

Η κάθε χώρα πια είναι και ήταν πάντα μια μεγάλη επιχείρηση και έτσι δυστυχώς πρέπει να λειτουργεί για το καλό της και το καλό των πολιτών της.

Δυστυχώς όμως είμαστε κι εμείς μια μικρή επιχείρηση που όμως η ανεξαρτησία της λειτουργεί αρνητικά από οικονομικής πλευράς, αφού δεν υποστηρίζει κανέναν και μοιραία δεν έχει την στήριξη κανενός, αλλά αντίθετα συχνά προκαλεί αντιπάθειες γιατί όπως γράφει τα καλά, γράφει και τα άσχημα για κάθε κόμμα, αθλητική ομάδα, καλλιτέχνη κλπ.

Έχω κουραστεί να ζητάω βοήθεια και είναι περιττό αφού δεν το κάνετε, εκτός από ελάχιστους, θα πρέπει να βρούμε όμως τρόπο να επιβιώσουμε και να συνεχίσουν να μας παρακολουθούν όλοι οι φίλοι μας.

Η πανδημία έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλούς, όσοι μπορούν ας βοηθήσουν άλλους που ενδεχομένως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, εμείς και να μειώσουμε τις δραστηριότητες μας, δεν θα κινδυνέψει κανείς.

Κώστας Ζουγρής