Οι πιστοί... άπιστοι φίλοι και εχθροί του Διονύση Σαββόπουλου

Διονύσης Σαββόπουλος: τώρα πια το ροκ είναι μια μουσική για γέρους, που τώρα μεγαλώσανε και γεράσανε

Έχω μία τάση αυτοκαταστροφής, όμως δεν ξέρω γιατί πιστεύω στην Θεία Δίκη και ξέρω ότι όποιος προσπαθεί άδικα να βλάψει κάποιον τελικά δεν μένει χωρίς συνέπειες.

Δεν μπορώ να μην αντιδράσω σε ότι γράφουν όλοι αυτοί που δεν εγκρίνουν το Ας κρατήσουν οι χοροί του Σαββόπουλου για την χρήση του στα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

Για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα γιατί σε κάποιους σαν κι εμένα δεν μένουν και πολλά χρόνια που θα μπορώ να σας απαντώ, πες τε μου.

Πόσοι από εσάς έχετε μείνει πιστοί σε ότι πιστεύατε πριν από 30-40 χρόνια, όχι ψέματα, αλήθειες και τέλος ποιο τραγούδι θα προτείνατε να χρησιμοποιήσει η επιτροπή, τελεία και παύλα, όχι κακίες, τον Σαββόπουλο δεν τον ξέρω, αλλά σαν καλλιτέχνη τον θεωρώ από τους κορυφαίους, τώρα σαν άνθρωπο, ας τον κρίνουν όσοι έχουν σχέσεις μαζί του.

Ότι και να πείτε θα είναι ψέμα, αφού οι σημερινοί κομματικοί συσχετισμοί δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν, εκτός και αν ήσασταν και παραμένετε νεοδημοκράτες ή ΚΚΕ.

Και αυτό αν δεχθούμε ότι άλλαξε, εγώ προσωπικά νομίζω ότι απλά μεγάλωσε και δεν έχει τις ίδιες ιδέες, ούτε βέβαια είχε εκδηλωθεί ποτέ υπέρ κάποιου κόμματος, τα κόμματα τον ήθελαν, αυτός σύμφωνα με την πορεία του το εκμεταλλεύτηκε, όχι όμως ότι είχε υποστηρίξει ποτέ ανοικτά κάποιο κόμμα.

Κώστας Ζουγρής