Νομίζετε ότι είναι εύκολο να ζητάς βοήθεια;

Νομίζετε ότι είναι εύκολο να ζητάς βοήθεια;

Ρωτήστε, αν ξέρετε ανθρώπους που έχουν μιλήσει μαζί μου, αν ποτέ τους έχω ζητήσει οικονομική, αλλά και άλλου είδους βοήθεια, τα παιδιά μου ξέρουν, ακόμα και στα εμφράγματα που έπαθα, δύο φορές οδήγησα μόνος μου στο νοσοκομείο, λάθος μου βέβαια, αλλά είμαι από αυτούς που δεν ζητούν ποτέ τίποτα και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι σας ζητάω συνέχεια να βοηθήσετε την σελίδα μας και το επακόλουθο είναι να έχω συχνά παράπονα από αυτούς που ενοχλούνται.

Απλά δεν θέλω να κλείσει αυτό που δημιουργήσαμε.

Οι δικοί μου με κοροϊδεύουν που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν οι 1.000.000 σχεδόν μηνιαίοι επισκέπτες μας και έχουν δίκιο, τις τελευταίες 15 μέρες 11.50 ευρώ μπήκαν στο ταμείο μας, διαφήμιση στα τάρταρα και η απογοήτευση δεν κάνει καλό σε κανένα. Ενοχλούνται να διαβάζουν δυσάρεστα πράγματα, τι να τους γράψω όμως εκτός από αυτά που ζω και συγκλονίζομαι, 2 εικοσάχρονοι στην Σαλαμίνα σκοτώθηκαν στις 3 το πρωί με μηχανή, είδα τις αγγελίες του θανάτου τους και έπαθα σοκ, οι μηχανές είναι συχνά αιτία θανάτου στο νησί για πολλούς νέους, κρίμα.

Για τις καταλήψεις στα σχολεία που έχουν γίνει μόδα εδώ και χρόνια. Αλήθεια θα έστελναν οι Μητσοτάκης και Τσίπρας τα παιδιά τους σε σχολεία που κάνουν καταλήψεις; δεν νομίζω, απλά παίζουν διπλό ρόλο σαν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, πάντα σε βάρος της μόρφωσης των παιδιών τα οποία πια βρίσκουν δουλειά μόνο μέσω των κομμάτων.

Για την βοήθεια, γιατί να βοηθήσετε, μήπως βοηθάει η πολιτεία, οι περισσότεροι αδιαφορούν για την μουσική και το τι και πώς ακούνε οι νέοι, άλλοι είναι βυθισμένοι στην βαθιά κουλτούρα και άλλοι στα χαζοχαρούμενα Ελληνικά χιπ χοπ που πουλάνε δήθεν αντίσταση στο κατεστημένο. Όλα τα παιδιά στα βόρεια προάστεια,παιδιά εκατομμυριούχων χιπ χοπ ακούνε.

Κώστας Ζουγρής