Μη γράφετε για το Big Brother, του κάνετε διαφήμιση,

Μη γράφετε για το Big Brother, του κάνετε διαφήμιση,

Η ευαίσθητη Ελληνική κοινωνία αντιδρά αρνητικά όταν διαβάζει για το Big Brother, αλλά αποφεύγει συστηματικά να ανοίγει και να διαβάζει αναρτήσεις με μουσικό περιεχόμενο τις οποίες συχνά ζητάει επιτακτικά.

Οι μουσικές αναρτήσεις βέβαια δεν έλειψαν ποτέ από τις σελίδες μας και αποτελούν προτεραιότητα, όχι όμως για όλους τους επισκέπτες μας.

Εμείς όμως πιστεύω ότι κάνουμε απόλυτα το καθήκον μας, ό,τι γράφουμε από το apotis4stis5 είναι επικριτικό γι' αυτό, όχι γιατί είμαστε κακοί, ή κουλτουριάρηδες, αλλά επειδή πιστεύουμε ότι είναι μία κακή, επιτηδευμένη εκπομπή που σαν σκοπό έχει το να προκαλέσει.

Σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία το στηρίζει, οι εταιρείες δίνουν αρκετή διαφήμιση σ'αυτό, ενώ το κοινό το παρακολουθεί και οι ενδεχόμενοι αντίπαλοι του πάντα παρεμβαίνουν στα social media σχολιάζοντας έστω αρνητικά, κάτι που βοηθάει στο marketing της συγκεκριμένης εκπομπής.

Οι παρεμβάσεις μας ενδεχομένως να βοηθούν στην διαμόρφωση της εκπομπής, αφού μπορεί πχ να μην είναι τυχαίο το ότι ο Στέλιος Πέτσας παρενέβη και ζήτησε εξηγήσεις από τους συντελεστές της εκπομπής μετά από το δημοσίευμα που κάναμε χθες βράδυ. Ακολούθησε η απομάκρυνση του παίκτη που είχε προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με τις δηλώσεις του, οι οποίες ίσως να έχουν και ποινικές κυρώσεις.

Να σχολιάζεται τις αναρτήσεις μας για το Big Brother, αλλά να συμμετέχετε και να βλέπετε τις μουσικές μας αναρτήσεις.

Κώστας Ζουγρής