Κάνουν λάθος αυτοί που υποτιμούν τον κορωνοϊό και τις συνέπειες του

Κάνουν λάθος αυτοί που υποτιμούν τον κορωνοϊό και τις συνέπειες του

Διαβάζω όλο και πιο συχνά αυτούς που παρεμβαίνουν σε διάφορες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και επιθετικά χλευάζουν τους υπεύθυνους για την τήρηση της τάξης και αυτά που πρέπει να τηρήσουμε για να μην κινδυνεύσουμε από τον ιό.

Η πιο συνηθισμένη ατάκα τους είναι το ότι δεν έχει πεθάνει κανείς που δεν είχε υποκείμενο νόσημα. Μιλάμε ότι αυτό είναι κατά την γνώμη μου η απόλυτη χαζομάρα, όπως και η ουσιαστικά προτροπή των ειδικών του διαδικτύου να μην κάνουμε το εμβόλιο που θέλουν να μας επιβάλλουν οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Μιλάμε για έναν σχεδόν θρησκευτικό ηλίθιο φανατισμό, αφού χωρίς τα εμβόλια εμείς και τα παιδιά μας θα ήμασταν ιδιαίτερα ευάλωτοι σε πολλές αρρώστιες.

Αυτό λέει το ιστορικό του πλανήτη, χωρίς φάρμακα και εμβόλια η ζωή μας θα ήταν διαφορετική

Όλοι αυτοί οι αμφισβητίες στην ουσία θέτουν σε αμφισβήτηση όλο τον πλανήτη με την γνωστή συνηθισμένη ανωτερότητα του Έλληνα που ενώ είναι πια πάτος σε όλες τις λίστες και στην κορυφή με τα αρνητικά επιτεύγματα, επιμένει να κάνει τον έξυπνο.

Ένας λαός που ακόμα έχει μείνει σε πολλές περιπτώσεις σε συνθήκες, όπως αυτή η φουκαριάρα που έριξε βιτριόλι στην άλλη επειδή φοβήθηκε ότι της είχε κλέψει τον φίλο και αναρωτιόταν αν ταιριάζει στα ζώδια με τον φίλο της.

Τέλος πάντων γιατρός δεν είμαι, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι οι μισοί Έλληνες, δηλαδή 5.000.000 έχουν υποκείμενο νόσημα γιατί σαν υποκείμενο χαρακτηρίζεται και η αρτηριακή πίεση πάνω από το όριο, την όποια έχουν σχεδόν όλοι οι πάνω από 40, αν όχι πάνω από 35.

Όσοι δεν θέλουν ας μην κάνουν εμβόλιο στα παιδιά τους, όχι μόνο για τον κορωνοϊό, οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι σαν την πολεμική βιομηχανία, κανείς δεν την θέλει, αλλά αν δεν είσαι Ελβετία, χωρίς οπλισμό, θα σε τελειώσει ο γείτονας. Αν είχες τον οπλισμό που έχει το Ισραήλ, ούτε η Κίνα δεν θα μπορούσε να σου κάνει κόλπα.

Ο Κορωνοϊός δεν έφυγε, στην Κίνα κλείνουν πάλι σχολεία, ένα νέο κύμα θα είναι χειρότερο από το πρώτο, βέβαια η ισορροπία μεταξύ οικονομίας και υγείας είναι εξαιρετικά δύσκολη, γι' αυτό να παρακαλάμε να κάνει η κυβέρνηση τις σωστές κινήσεις και όταν περάσει ο κίνδυνος βρίζετε πάλι τον Μητσοτάκη.

Κώστας Ζουγρής