Τα ζώδια που δεν είναι τολμηρά, δεν είναι ριψοκίνδυνα, δεν ρισκάρουν

Τα ζώδια που δεν είναι τολμηρά, δεν είναι ριψοκίνδυνα, δεν ρισκάρουν

Κάποια ζώδια εξιτάρονται με την περιπέτεια και το ρίσκο, νιώθουν την αδρεναλίνη τους να χτυπάει κόκκινο, ενώ άλλα δεν τολμούν ούτε καν να το σκεφτούν. Και μόνο στην ιδέα ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 και θα διακινδυνεύσουν να χάσουν κάτι τα αρρωσταίνει. Δεν είναι τολμηρά, δεν είναι ριψοκίνδυνα... Ας δούμε ποια είναι

ΤΑΥΡΟΣ
Αν νομίζεις ότι θα μιλήσεις για ρίσκο σε έναν Ταύρο και θα καταλάβει, κούνια που σε κούναγε. Θα σε κοιτάξει με αυτά τα γεμάτα έκπληξη μάτια και θα σε αγνοήσει. Συχνά είναι τεμπέλης και προτιμά τον εύκολο δρόμο. Η ευχαρίστηση δεν περιλαμβάνει ριψοκίνδυνες ή τολμηρές περιπέτειες. Και μόνο του ότι θα διακινδυνεύσει να χάσει κάτι που έχει για να αποκτήσει κάτι άλλο είναι αρκετό για να τον φρενάρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προτιμά να ζήσει σε μια βαρετή κατάσταση ασφάλειας, από το να βγει στον έξω κόσμο και να ρισκάρει μήπως και βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του. Κι όχι μόνο αυτό, προσκολλάται σε ανθρώπους και δεν αφήνει ούτε εκείνους να το κάνουν! Αγαπημένη του φράση «Τι πας να κάνεις; Το σκέφτηκες καλά; Θες να με πεθάνεις;». Αυτό είναι το τέχνασμά του και το χρησιμοποιεί για να κρατήσει τους άλλους δεμένους πάνω του.

ΖΥΓΟΣ
Θα διαλέξει τον πιο εύκολο δρόμο και με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Για τον Ζυγό, κάθε είδους απόπειρα που περιλαμβάνει τον κίνδυνο να βρεθεί εκτεθειμένος και με άδεια χέρια είναι ένα ανάθεμα. Συν το ότι έρχεται σε αντίθεση με την αγάπη του για διατήρηση των ισορροπιών και των πιο ήπιων μορφών δράσης. Αυτά τα κάνει ο Κριός...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο τελευταίος στη λίστα είναι ο Αιγόκερως γιατί μόνο μία περίπτωση υπάρχει να πάρει το ρίσκο: Για να σκαρφαλώσει πιο ψηλά και να πετύχει έναν στόχο του. Θα παραμείνει σε μια βαρετή δουλειά, αν αυτή του εξασφαλίζει ένα καλό μισθό ή έχει περίοπτη θέση και δεν πρόκειται να ρισκάρει να την παρατήσει, αν δεν είναι σίγουρος ότι η επόμενη θα είναι πολύ καλύτερη και θα του προσφέρει το παραπάνω. Το ίδιο σκέφτεται και για τους ανθρώπους, όχι μόνο για τα επαγγελματικά του.

Πηγή: Astrology.gr