Μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να αντιπαθεί την μουσική;

Μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να αντιπαθεί την μουσική;

Βλέποντας την αβεβαιότητα και την ενδεχόμενη επιδείνωση της κατάστασης στον τομέα της οικονομίας και προσπαθώντας να βρω τρόπο να συντηρηθεί η σελίδα αλλά και τα διάφορα έξοδα που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια, έκανα χθες μια προσπάθεια για να βρούμε από μερικούς από τους μεγάλους ομίλους της χώρας μας που έχουν κύκλο εργασιών εκατοντάδες εκατομμύρια και είναι από αυτούς που ενδεχομένως η κρίση θα ενισχύσει την θέση τους.

Περιττό να σας πω ότι για άλλη μία φορά 'έσπασα τα μούτρα μου', Ακόμα και αν καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε όλο τον πληθυσμό του πλανήτη σαν επισκέπτες, το Ελληνικό κατεστημένο και τις συντεχνίες που κατευθύνουν την τύχη της χώρας δεν θα μπορέσουμε να τις κάνουμε να ενδιαφερθούν για μας.

Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά θα πρέπει να μισούν την μουσική και να είναι αφοσιωμένοι στο πώς θα αυξήσουν ή θα διατηρήσουν τα κέρδη τους.

Προς στιγμήν αναρωτήθηκα, δεν υπήρξαν ποτέ τους παιδιά ή νέοι; δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμάς τους κοινούς ανθρώπους;

Η απάντηση είναι όχι, αυτό που κάνουν είναι μια προσπάθεια να αποφεύγουν όσους δεν ανήκουν στον κύκλο αυτών που συνεργάζονται για διάφορους λόγους και δεν θα ήθελα να το αναλύσω, αφού όλη η χώρα έτσι λειτουργεί, εμείς είμαστε μέσα στο σύστημα σχεδόν μισό αιώνα, αλλά παραμένουμε ξένοι γιατί υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που δεν τις έχουμε εγώ και ο Πετρίδης.

Τι θα γίνει; θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Όλοι ξέρουν ότι δεν είμαστε μόνο μουσικό site, αυτοί εκεί, τους αρέσει η δικαιολογία, βάζουμε μόνο σε ειδησεογραφικά.

Κώστας Ζουγρής