Ξέρεις τι διώχνει σε κάθε ζώδιο τους ανθρώπους από κοντά του;

Ξέρεις τι  διώχνει σε κάθε ζώδιο τους ανθρώπους από κοντά του;

Το ζώδιό σου έχει και σε αυτή την ερώτηση την απάντηση. Σου εξηγεί πώς νιώθεις κάποιες φορές και τι φοβάσαι με αποτέλεσμα να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που σε αγαπούν και θέλουν να είναι εκεί για σένα.

ΚΡΙΟΣ: Δεν τους συμπαθείς όσο μπορεί να πιστεύεις... Μάλλον κάτι σε χαλάει και δεν το παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Φοβάσαι ότι θα σε κρατήσουν πίσω και δεν θα σε αφήσουν να προχωρήσεις. Έστω και με τους δικούς σου αργούς ρυθμούς...

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φοβάσαι ότι κάποια στιγμή θα τους χάσεις. Και μετά; Τι θα κάνεις; Πώς θα το αντιμετωπίσεις; Οπότε επιλέγεις να φύγεις εσύ πρώτος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φοβάσαι την δύναμη κάποιων ανθρώπων και την επίδραση που έχουν πάνω σου τα συναισθήματά τους και η αγάπη τους.

ΛΕΩΝ: Στο μυαλό σου έχεις την ιδέα ότι δεν είσαι αρκετά καλός/η και ότι δεν ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φοβάσαι ότι θα τους πληγώσεις. Ναι, εσύ. Μπορεί να μην είσαι και το πιο συναισθηματικό ζώδιο, αλλά ξέρεις πότε μπορείς να κάνει κακό και σε τι βαθμό λόγω ειλικρίνειας και κριτικής.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου. Και γι΄αυτό επιλέγεις να απομονωθείς και να σκεφτείς ανενόχλητος/η. Όταν ξαναβρείς τα πατήματά σου και το κέφι σου, τότε και θα τους ξαναπροσεγγίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν καταλάβεις ότι δεν είσαι πραγματικά δοσμένος/η 100% φεύγεις. Για το καλό και των δυο πλευρών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθεις ότι η ζωή σου δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι. Και έτσι κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν έχεις ρίξει τα στάνταρ σου και κάποια στιγμή το... μετανιώνεις, τότε φεύγεις και πας για άλλα, πιο ωραία πιο μεγάλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν νιώθεις ότι η απέναντι πλευρά σε καταλαβαίνει και σε νιώθει, τότε ή θα φύγεις ή θα απομακρύνεις κόσμο από κοντά σου.

ΙΧΘΥΣ: Αν καταλάβεις ότι ο άλλος/η πρόκειται να σε πληγώσει και ίσως να μην μπορέσεις να συνέλθεις ποτέ από τον πόνο αυτό, τότε θα φύγεις εσύ ή θα απομακρύνεις τους άλλους από κοντά σου.

Πηγή: Astrology.gr