Έχουν τον τρόπο τους: Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να μιλάς ασταμάτητα, χωρίς να βαρεθείς

Έχουν τον τρόπο τους: Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να μιλάς ασταμάτητα, χωρίς να βαρεθείς

Το να μπορέσεις να συμμετέχεις σε μια γρήγορη συνομιλία με έξυπνες ατάκες απαιτεί έναν συνδυασμό εξυπνάδας, χιούμορ και ευελιξίας. Φυσικά δεν έχουν όλοι το χάρισμα του επικοινωνιακού λόγου το οποίο κάνει τα πνευματώδη άτομα να ξεχωρίζουν ανάμεσά μας. Μερικοί άνθρωποι αγωνίζονται να κρατήσουν την προσοχή σου σε μια συζήτηση έστω και για μισή ώρα, ενώ κάποιοι άλλοι είναι τόσο ευφυείς συνομιλητές, που γίνεται σαφές πόσο υποτιμημένο είναι το δώρο της εξυπνάδας.

Τα άτομα που ανήκουν στα 4 παρακάτω ζώδια, δεν είναι απαραίτητα ταλέντα της stand-up comedy, αλλά σίγουρα θα διαπιστώσεις ότι η συζήτηση μαζί τους σπάνια είναι βαρετή. Δεν έχουν απλώς το χάρισμα να λένε «εξυπνάδες» που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά είναι και σε θέση να σε ακούνε και να ανταποκρίνονται στο δικό σου λόγο. Γιατί οι καλύτερες συνομιλίες είναι τελικά μια ανταλλαγή και όχι μια παράσταση ή ένα show που δίνει κάποιος. Και με αυτά τα 4 ζώδια, το γέλιο και τα διαρκή πειράγματα έρχονται τόσο φυσικά που μπορείς να ξεχνιέσαι μαζί τους για ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα ζώδια που μπορεί να χαριτολογεί και να αστειεύεται μαζί σου χωρίς να καταλάβεις πως περνάει η ώρα. Ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο για να ανοιχτεί, αλλά όταν αρχίσει να μιλάει, δεν σταματάει. Αυτά τα έντονα ευφυή άτομα βασίζονται κυρίως σε διασκεδαστικές φήμες ή κατασκευάσματα του μυαλού τους καθώς και σε έξυπνες παρατηρήσεις. Ο Υδροχόος είναι ευτυχής με το να βρει ανθρώπους με τους οποίους μπορούν να μοιραστεί τους στοχασμούς του και σε αντάλλαγμα θα ακούσει με ευχαρίστηση τις δικές σου σκέψεις ή απαντήσεις. Μπορεί να σου φανεί δύσκολο να πεις έστω και μια λέξη που θα ανταποκρίνεται σε ένα υδροχοϊκό μυαλό, αλλά από τη στιγμή που θα μπεις στην κουβέντα μαζί του, θα διαπιστώσεις ότι έχει ξεκινήσει μεταξύ σας μια πολύ διασκεδαστική ανταλλαγή ιδεών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι οι γνωστοί… πολυλογάδες του ζωδιακού και σίγουρα δεν σου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Δίδυμοι ξέρουν πολύ καλά πώς να κατευθύνουν μια συζήτηση. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θα μπορούσαν πιθανότατα να συμμετέχουν σε μια συνομιλία ακόμα και στον ύπνο τους. Πάντως, όταν πραγματικά επενδύσουν σε μια συζήτηση, μπορεί να καταλήξεις να μιλάς επί ώρες μαζί τους, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσεις. Όπως οι Υδροχόοι, έτσι και οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τη ευφυΐα τους, οπότε η αίσθηση του χιούμορ και η ικανότητα τους να κρατάνε το μυαλό σου ξύπνιο είναι απαράμιλλη. Και δεδομένου ότι είναι τόσο περίεργοι και προσαρμόσιμοι, είναι πρόθυμοι να συζητήσουν για οτιδήποτε, αρκεί κάποιος να τους δώσει το ερέθισμα κινώντας την περιέργεια ή το ενδιαφέρον τους.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων μπορεί να είναι λίγο εγωκεντρικός, αλλά η ακλόνητη αυτοπεποίθηση του δίνει τη δυνατότητα να σπάσει τον πάγο και να πιάσει την κουβέντα σχεδόν με οποιονδήποτε. Δημιουργικός, εξωστρεφής και συχνά αστείος, έχει το χάρισμα του έξυπνου και πνευματώδη συνομιλητή και του αρέσει να μοιράζεται αυτό το δώρο με εκείνους που του δίνουν την ευκαιρία. Αν και μπορεί συχνά να προσπαθήσει να φέρει τη συζήτηση πίσω στον εαυτό του, όσοι εκτιμούν το χιούμορ και τις πραγματικά μακροσκελείς συζητήσεις θα έχουν μια σούπερ επικοινωνιακή εμπειρία με αυτό το υπερβολικά εκδηλωτικό ζώδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι γνωστοί ως ένα από τα πιο φλύαρα ζώδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν μια υπέροχη συνομιλία. Ως απίστευτα γενναιόδωρα άτομα, είναι δάσκαλοι στο να ενθαρρύνουν τους γύρω τους να ανοιχτούν και η ευγενική, αχτύπητη προσωπικότητά τους διευκολύνει πολύ τους άλλους να συμμετέχουν. Και ενώ τα αγαπημένα θέματα συζήτησης για τον Τοξότη περιλαμβάνουν τα ταξίδια, τη φιλοσοφία και τη φύση, είναι αρκετά καλός ώστε τουλάχιστον να προσποιείται ότι τον ενδιαφέρει οποιοδήποτε θέμα. Παράλληλα, δεν παραλείπει να τροφοδοτεί διαρκώς την κουβέντα με πολλές αστείες ή και ξεκαρδιστικές ατάκες!

Πηγή: Astrology.gr