Δεν τρελάθηκα με τις 2 τελευταίες κινήσεις της Billie Eilish

Δεν τρελάθηκα με τις 2 τελευταίες κινήσεις της Billie Eilish

Η τεράστια επιτυχία που γνώρισε η Billie Eilish σε νεαρή ηλικία δεν είναι πάντα κάτι που μπορεί να περάσει χωρίς να αφήσει μερικά προειδοποιητικά σημάδια για την συνέχεια.

Δεν αμφισβητώ το ταλέντο της, όμως οι δύο τελευταίες της κινήσεις δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν.

Το κορίτσι που ήταν η σημαία της καινοτομίας για το 2019, πάει στα όσκαρ και τραγουδά ένα κλασικό τραγούδι των Beatles με ιστορία 55 ετών πίσω του, περίμενα κάτι πιο σύγχρονο, δηλαδή μία δικιά της πρωτοβουλία, όχι παράδοση στο κατεστημένο.

Δεύτερη λάθος κίνηση τo τραγούδι για την ταινία James Bond, κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με αυτή τη σειρά που μας έχει χαρίσει, ευχάριστες στιγμές, ο επόμενος James Bond δεν θα πρέπει να είναι άνδρας ή γυναίκα, αλλά μία από τις πολλές φιγούρες που δημιουργεί το Χόλυγουντ για να εντυπωσιάσει, ένα ρομπότ ας πούμε, αστειεύομαι βέβαια, απλά η σειρά κούρασε, τα εισιτήρια της βέβαια τα κάνει, οπότε μάλλον δεν μου πέφτει λόγος.

Στο τραγούδι τώρα, αντί να κάτσει να γράψει κάτι στο δικό της πρωτότυπο ύφος, πήρε 10 προηγούμενα τραγούδια James Bond, τα έριξε στο κομπιούτερ και έβγαλε μία από τα ίδια.

Εμένα μου άρεσε το τραγούδι που έγραψαν για την σειρά οι Radiohead, δεν μου άρεσαν αυτά που βραβεύτηκαν με όσκαρ του Sam Smith και της Adele και τα δύο είναι από τα χειρότερα της σειράς, τα όσκαρ στην κατηγορία τραγουδιού έχουν απαξιωθεί, ούτε του Elton John άξιζε την βράβευση.

Βέβαια με την Billie Eilish τρελάθηκαν στην Ελλάδα όλοι, τα πρωινάδικα, τα ΜΜΕ, όλοι που έκαναν περίπου 2 χρόνια να την ανακαλύψουν και τι κερδίζουμε εμείς που τα παρουσιάζουμε πρώτοι, απλά χάνουμε χρόνο από την μικρή μας ζωή.

Billie Eilish Bond

Θα περιμένουμε λοιπόν το νέο της άλμπουμ για να την κρίνουμε, αλλά νομίζω ότι άρχισαν οι συμβιβασμοί για την πιτσιρίκα, ίσως όμως να είμαι και υπερβολικά απαιτητικός από ένα κορίτσι 18 ετών, θα δείξει..

Κώστας Ζουγρής