Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την μουσική

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την μουσική

Οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν πρόσβαση στην σελίδα μας είχαν σαν αρχικό κίνητρο την μουσική.

Όσοι την αγαπούν όντως έχουν κάποιες ευαισθησίες και ειδικά οι γυναίκες που πιστεύω ότι δεν είναι το πιο ευαίσθητο φύλο, αλλά σίγουρα είναι πιο συναισθηματικές.

Μετά από τόσα χρόνια ακόμα η γυναίκα μου μου κτυπάει ότι οι γνώσεις μου στην μουσική την παρέσυραν, παραμύθια, αλλά όλοι ψάχνουμε μία δικαιολογία.

Είναι γεγονός όμως ότι η μουσική δημιουργεί εξαιρετικές φιλίες και αυτοί που την αγαπούν είναι σχεδόν πάντα καλοί άνθρωποι.

Όποιος δεν αγαπά την μουσική δύσκολα θα αγαπήσει κάτι άλλο, εκτός βέβαια από αυτά που του αποφέρουν προσωπικό όφελος, ή ωφελούν το περιβάλλον του.

Αγαπάνε ας πούμε οι πολιτικοί την μουσική; ναι κάποτε την αγαπούσαν, όταν ήταν νέοι, τώρα την θυμούνται όταν πεθαίνει κάποιος και κάνουν δηλώσεις.

Οι πολιτικοί των πολιτισμένων χωρών μπορεί να είναι ότι είναι αλλά ποτέ δεν ξεχνούν την ανθρώπινη υπόσταση τους και η μουσική είναι στην καθημερινότητα τους, εδώ οι δικοί μας είναι σαν εξωγήινοι.

Λέμε ότι έχουμε πολιτικούς που μας μοιάζουν, γι' αυτό λοιπόν, όπως δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος για την μουσική, έτσι δεν ενδιαφέρονται και οι πολιτικοί.

Στην Ελλάδα η πολιτική έχει την εξής τακτική, είσαι κυβέρνηση, επικρίνεις αυτά που έκαναν οι προηγούμενοι και αλλάζεις όσο περισσότερα άτομα μπορείς βάζοντας δικούς σου ανθρώπους.

Είσαι το δεύτερο κόμμα; κατηγορείς όλα όσα κάνει η νέα κυβέρνηση ανεξάρτητα του αν τα έκανες και εσύ.

Αν δε δεν ανήκεις στα δύο πρώτα κόμματα, αλλά στα επόμενα, κατηγορείς τα δύο πρώτα για τα πάντα.

Ακόμα και στην μουσική οι Έλληνες έχουμε μεγάλη αντιπαλότητα, από την δεκαετία του '70 νομίζω άρχισε αυτό, μαζί με την μεταπολίτευση, υπήρχαν οι φίλοι του ροκ και της Soul, πριν στην δεκαετία του '60 ο κόσμος άκουγε τα πάντα χωρίς διαχωρισμό.

Ο διχασμός, ακόμα και στην μουσική μάλλον είναι η αιτία που δεν κοινοποιούν αρκετές αναρτήσεις μας όσοι μας ακολουθούν, δεν τους αρέσει πχ που αφήσαμε κάποτε ένα υπονοούμενο για κάποιο συγκρότημα που αγαπούν, ή το πιθανότερο δεν το προωθούμε αρκετά.

Έχουμε μεγάλη ανάγκη την υποστήριξη σας και σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε για μας, ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο στους σημερινούς ρυθμούς ζωής να έχετε στο μυαλό σας να κοινοποιείτε τις αναρτήσεις μας ή να συστήσετε την ομάδα που έχουμε στους φίλους, σας, θεωρείτε ίσως περιττό το να γίνετε και οι ίδιοι μέλη, όμως η συμμετοχή σας έχει σημασία για μας, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! από τις 4 στις 5 είναι το όνομα της ομάδας μας.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε την μουσική εκεί που ήταν πριν από μερικά χρόνια και βασικά ας μάθουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας να ακούν όποιο είδος τους αρέσει.

Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας, ας είναι η μουσική μία από αυτές, κανείς δεν έχασε ακούγοντας τους αγαπημένους του ήχους, αντίθετα θα έλεγα ότι κέρδισε και έγινε καλύτερος άνθρωπος.

Καλή Κυριακή!

Ελάτε στην παρέα μας