Ξέρετε τον λόγο που ένας άντρας λέει “ναι” στο γάμο;

Ξέρετε τον λόγο που ένας άντρας λέει “ναι” στο γάμο;

Αυτή την αληθινή δέσμευση που χρειάζονται οι γυναίκες όταν βρίσκουν τον άντρα που καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, γιατί δεν τη νιώθουν και οι άντρες; Γιατί χρειάζεται χρόνος για να δηλώσουν πως είναι «σε σχέση»; Τι κάνει έναν άντρα να πει “ναι” στο γάμο και τι συμβαίνει όταν εσάς σας λέει πως δεν θέλει να δεσμευτεί και αφού χωρίσετε, παντρεύεται την επόμενη γυναίκα με την οποία κάνει σχέση; Τελικά, μήπως σας έλεγε ψέματα;

Η απάντηση των επιστημόνων είναι πως «όχι» δεν σας κορόιδευε, ούτε και ψέματα σας έλεγε, όταν έβγαζε λόγους εναντίον του γάμου και της επίσημης δέσμευσης και ενώ εσείς φανταζόσασταν το αέρινο νυφικό σας, εκείνος τέλειωνε την κουβέντα με ένα «μα καλά δεν είμαστε κι έτσι; τι θα αλλάξει με τον γάμο;».

Τους περισσότερους άντρες τους φοβίζει η δέσμευση και βρίσκονται διαρκώς σε φάση…αναζήτησης. Επίσης οι άντρες σε αντίθεση μ΄εμάς τις γυναίκες, δεν κάνουν σχέδια για το μέλλον. Θέλουν να περνούν καλά εκείνη τη στιγμή κι έχει ο θεός για το «αύριο». Ενδιαφέρον είναι το αποτέλεσμα έρευνας, στην οποία ρωτήθηκαν ισάριθμες γυναίκες και άντρες για το ποιο είναι το χρονικό διάστημα που αφού περάσει, θεωρούν πως έχουν σχέση. Οι γυναίκες απάντησαν μετά το τρίτο ραντεβού και οι άντρες μετά τον τρίτο μήνα!

Για να αποφασίσει ένας άντρας πως θέλει να δεσμευτεί με μια γυναίκα ουσιαστικά κι αποκλειστικά, θα πρέπει πρώτα να έχει συμβεί κάτι πολύ σημαντικό. Να νιώσει μια πολύ έντονη συναισθηματική έλξη που όταν βρίσκεται μακριά της να του λείπει, να την αναζητά, να μην περνάει καλά πλέον στο… παρόν του.

Αν λοιπόν και η γυναίκα δεν είναι πιεστική απέναντι στον άντρα ζητώντας του να κάνει σχέδια επισημοποίησης για το μέλλον, τότε προσπαθεί να βρει τρόπο να την κρατήσει στη ζωή του κι έτσι της ζητάει να την παντρευτεί. Άρα τα πράγματα είναι πιο απλά απ΄ότι φαίνονται και ναι, υπάρχει τελικά τρόπος για να δεσμευτεί και να σας παντρευτεί ο αγαπημένος σας!

Πηγή: womannow.gr