Τα 3 πιο ιδιότροπα ζώδια που συνήθως καταλήγουν να ζουν μόνα τους

Τα 3 πιο ιδιότροπα ζώδια που συνήθως καταλήγουν να ζουν μόνα τους

Δεν είναι ότι έχουν τον ανθρωποδιώκτη, αλλά είναι δύσκολα

Αυτά τα 3 ζώδια είναι τόσο ιδιότροπα που άνετα μπορεί να καταλήξουν μόνα τους

Αν και δεν το θέλουν κατά βάθος, τα παρακάτω 3 ζώδια είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν μόνα τους, με βάση τις ιδιοτροπίες του χαρακτήρα τους. Παρότι, δε, φαίνονται διαφορετικά μεταξύ τους, έχουν περισσότερα κοινά απ’ όσα νομίζεις! Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά και δεν έχεις σκοπό να πιάσεις θέση… στο ράφι, δώσε περισσότερη σημασία στο τι κάνεις στραβά κι αν μπορείς, διόρθωσε το, πριν είναι αργά!

Ας δούμε ποια είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος καταλαμβάνει την πρώτη θέση κι όχι τυχαία, καθώς και ιδιόρρυθμος είναι κι ο φόβος του για δέσμευση είναι μεγάλος αλλά και η ίδια η λέξη «συναίσθημα» γι’ αυτόν κάνει τζιζ! Η δυσκολία του να επεξεργαστεί και να εκφράσει το τι νιώθει, αλλά κι η ευκολία του να έχει μια θεωρία που να εξηγεί το «γιατί δεν πρέπει να αφήνεσαι» είναι που εκνευρίζει κάθε πρόσωπο με το οποίο έχει σχέση γι’ αυτό και συχνά εγκαταλείπεται, με την κατηγορία του αναίσθητου και αδιάφορου. Από την άλλη, πόσες φορές να τον εκπλήξεις ή να τον αιφνιδιάσεις για να του κρατήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ώστε να μη βαρεθεί; Κάποια στιγμή σου τελειώνουν οι ιδέες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το να δεις μια Παρθένο να κουνάει τα πόδια της από το ψηλότερο… ράφι είναι πολύ πιθανό. Οι ιδιοτροπίες είναι αρκετές, όπως επίσης και τα high standards της, δηλαδή, να βρει έναν άνθρωπο που τόσο σε επίπεδο νοητικό, όσο και εμφανισιακό και σεξουαλικό να είναι απόλυτα ταιριαστό μαζί της είναι αυτά που καθιστούν δύσκολη μια σχέση. Στην πραγματικότητα, πιο εύκολο βλέπει να πιάσει το Τζόκερ, παρά να βρει ταίρι να ταιριάξει. Και αν αποφασίσει να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο, μετά από λίγο αρχίζει την κριτική, οπότε -αργά ή γρήγορα- θα ξαναξεκινήσει το ψάξιμο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτός, πάλι, είναι μονόχνωτος, δεν εντυπωσιάζεται εύκολα από ανθρώπους ή καταστάσεις και στο πρώτο ραντεβού δίνει την αίσθηση ότι κάνει και χάρη στο άλλο πρόσωπο που διέθεσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για χάρη του ή κρατά μια απόμακρη στάση, λες και πρόκειται για business meeting. Εν τω μεταξύ, ούτε με το συναίσθημα τα πάει καλά και έχει τελειομανία, συν το ότι πρώτα πάντα έρχεται η επαγγελματική του αποκατάσταση και μετά τα υπόλοιπα. Από την άλλη, τρίβει στη μούρη του άλλου ότι περνά και μόνος του μια χαρά και δεν έχει ανάγκη κανέναν, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή να μείνει… παρέα με τη μοναξιά του.

Πηγή: astrology.gr/