Αυτά είναι γνωστά....

Αυτά είναι γνωστά....

Όσο προσπαθώ να βρω μία άκρη με την διαφήμιση συναντώ ένα αδιαπέραστο τοίχος από δύσκολο στην προσέγγιση χώρο όσον αφορά τις διαφημιστικές εταιρείες, αλλά και τους μεγάλους ομίλους.

Όλοι δουλεύουν μόνο μέσω γνωριμιών, πολιτικών ή οικονομικών επαφών και κανείς δεν παίρνει προσωπικό ρίσκο να προτείνει έναν, χωρίς στήριξη από μηντιακό όμιλο.

Όπως συνέβαινε και για όλα τα χρόνια που διαρκεί η παρουσία μας στην ΕΡΤ, είμαστε σε μόνιμη βάση εντελώς μόνοι μας και το ότι παραμείναμε σαν παρουσία τόσα χρόνια δεν έχει σχέση με παράγοντες από οποιοδήποτε χώρο.

Ο Πετρίδης είναι εντελώς αρνητική περίπτωση για δημόσιες σχέσεις, όπως κι εγώ, έτσι μοιραία δεν εξαργυρώσαμε ποτέ την όποια απήχηση είχαμε, ειδικά ο Γιάννης και το ίδιο συμβαίνει τώρα που έχουμε 1.000.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Εταιρείες με κύκλο εργασιών δεκάδες δις, δεν μπορούν να διαθέσουν λίγα ευρώ, έστω για τα έξοδα συντήρησης της σελίδας και καταφεύγουν στις γνωστές δικαιολογίες.

Το ίδιο κάνουν, σε χειρότερο βαθμό οι εκάστοτε κυβερνήσεις οι οποίες ούτε καν δεν απαντάνε ή δικαιολογούνται, απλά αδιαφορούν.

Η μουσική είναι προτεραιότητα σε όλα τα κράτη του πλανήτη, εδώ οι αρμόδιοι υπουργοί και ο πρωθυπουργός την θυμούνται μόνο όταν πεθαίνει κάποιος τραγουδιστής ή συνθέτης, κι όμως και αυτοί υπήρξαν άνθρωποι και άκουγαν μουσική.

Θα μας πει κάποιος, γιατί να σας βοηθήσει, εντάξει αν νομίζετε ότι δεν αξίζουμε βοήθεια γ' αυτό που κάνουμε, ας βοηθήσουν τους υπόλοιπους, ας αφήσουν εμάς, αλλά όποια κίνηση κάνουν και έχει σχέση με την μουσική, είναι καταστροφική γιατί όλα τα βλέπουν με κομματικό συμφέρον, όχι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και οι επιχειρήσεις, οι οποίες θέλουν στήριξη από τα ΜΜΕ.

Δυστυχώς ζούμε σε μία χώρα στην οποία τα πάντα κινούνται με τον γνωστό διαπλεκόμενο τρόπο, οι υπόλοιποι, άντε γεια.....

Κώστας Ζουγρής