Αυτά είναι τα τρία ζώδια που μπορούν να γίνουν μοχθηρά αν χάσουν τον έλεγχο

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που μπορούν να γίνουν μοχθηρά αν χάσουν τον έλεγχο

Κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Κάποια ζώδια είναι γνωστά για το ότι είναι πολύ ήρεμα και κάποια άλλα για το ότι είναι αμείλικτα.

Βέβαια, όλοι τείνουμε να είμαστε λίγο ανυποχώρητοι και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Όταν, φυσικά, δεν το παρατραβάμε. Υπάρχουν τρία ζώδια που συχνά χαρακτηρίζονται ως τα πιο αμείλικτα και ανυποχώρητα ζώδια – αν και όλοι πιθανόν να έχουμε πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια. Μόνο όταν χάνεται η ισορροπία, τα χαρακτηριστικά αυτά γίνονται μοχθηρά.

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που μπορούν να γίνουν μοχθηρά αν χάσουν τον έλεγχο:

Kριός

Είναι ζώδιο της φωτιάς και κυβερνάται από τον Άρη. Είναι γεννημένος ηγέτης και αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να δημιουργήσουν ανυπομονησία. Γι’ αυτό και ο Κριός θα κυνηγήσει αυτό που θέλει άμεσα, επιθετικά και με απόλυτη προσοχή. Αν κάτι τους ενοχλήσει, μπορούν να πάνε από το 0 στο 100 πολύ γρήγορα και να γίνουν αναξιόπιστοι και ανώριμοι.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι από τη φύση τους έντονοι. Νιώθουν πολύ βαθιά συναισθήματα και οτιδήποτε δεν γίνει όπως θέλουν εκείνοι θα τους επηρεάσει βαθιά. Ευτυχώς, έχουν την ικανότητα να περνούν από τα χειρότερα και να επανέρχονται πιο δυνατοί. Γι’ αυτό είναι τόσο παθιασμένοι και αυτό τους κάνει ασταμάτητους με τον τρόπο που διαλέγουν να ζουν τη ζωή τους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να τους κάνει χειριστικούς, ελεγκτικούς και κτητικούς.

Αιγόκερως

Εκ φύσεως, οι Αιγόκεροι είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν οποιοδήποτε εμπόδιο και να μην σταματήσουν σε τίποτα μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους. Είναι τόσο επικεντρωμένοι σε αυτό που μπορεί να δείχνουν τρομακτικοί και απρόσιτοι. Οι επαγγελματικοί τους στόχοι είναι πάντα προτεραιότητα και μπορούν να επηρεάσουν τις σχέσεις τους, κάνοντας τους συντρόφους τους να νιώθουν πως έρχονται πάντα σε δεύτερη μοίρα.

via jenny.gr