Κακή μουσική δεν είναι αυτή που δεν μας αρέσει σε προσωπικό επίπεδο...

Κακή μουσική δεν είναι αυτή που δεν μας αρέσει σε προσωπικό επίπεδο...

Εντάξει... και εμείς είμαστε δεινόσαυροι αλλά τουλάχιστον δεν γράφουμε τη γνώμη μας για κάτι που προφανώς δεν έχουμε καμία σχέση και δεν έχουμε κάνει στοιχειώδη έρευνα. Η hip hop πλέον είναι η νούμερο ένα μουσική σε πωλήσεις και αυτό απλά σημαίνει ότι έχουν πολλαπλασιαστεί λογαριθμικά τα σκουπίδια. Το ίδιο έχει συμβεί με όλες τα δημοφιλή στυλ ούτως ή άλλως.

Θα έπρεπε δε να γνωρίζετε ότι υπάρχει τεράστια διαμάχη για το τι θεωρούν οι άσχετοι (Δυστυχώς και εσείς) ως hip hop και ποιοι καβάλησαν το τρένο προς εκμετάλλευση. Trap σκουπίδια και mumble rap ΔΕΝ θεωρούνται hip hop. Ούτε καν κακό hip hop, γιατί απλά είναι trap και παρότι υπάρχει "θεωρητικά" ρίμα δεν υπάρχουν όλα τα άλλα ουσιαστικά στοιχεία. Δεν υπάρχει καν έμμετρος στίχος Και λυρισμός. Ακόμα και στη gangsta rap των NWA, Ice-T κτλ ή των light Will Smith, Run Dmc κτλ. υπήρχαν τα στοιχεία. Αυτά όσο αναφορά το rap κομμάτι γιατί το μουσικό κομμάτι όπως είπα είναι άλλο είδος, trap και όσο αν κάποιοι θέλουν να βρουν κοινά στοιχεία και ρίζες αυτά είναι ελάχιστα στη σημερινή του εξέλιξη.

Εκπλήσσομαι με την ημιμάθεια σας στο θέμα hip hop ειλικρινά. Είναι δυνατόν να αρθρογραφείτε για αυτό και να μην γνωρίζετε ότι υπάρχουν τεράστια ταλέντα, όπως πάντα. Tech Nine, Logic, Joyner Lucas και γιατί όχι... Eminem και αρκετοί άλλοι...

Κακή μουσική δεν είναι αυτή που δεν μας αρέσει σε προσωπικό επίπεδο...

Niko MarWax

https://apotis4stis5.com/themata-f/39509-to-xip-xop-den-mas-aresei-giati-den-einai-kali-mousiki#comment-4562458205