Εντάξει ο Sin Boy δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ο Σαββόπουλος ασήμαντος, εσείς τι προτείνετε από την Ελληνική μουσική του σήμερα/χθες;

Εντάξει ο Sin Boy δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ο Σαββόπουλος ασήμαντος, εσείς τι προτείνετε από την Ελληνική μουσική του σήμερα/χθες;

Συχνά γράφω ότι αυτοί που διαφωνούν για την καλλιτεχνική αξία του Διονύση Σαββόπουλου είναι μειοψηφία και δεν λέμε με μικρή διαφορά, μιλάμε για άβυσσο, δηλαδή εναντίον του στην καλύτερη περίπτωση να είναι ένα 7-10%, αυτό δείχνουν τα νούμερα στις επισκέψεις και τα σχόλια στην σελίδα μας.

Αυτό είναι άλλο θέμα βέβαια, η ουσία είναι ότι αυτοί που τον κατηγορούν, βασικά εστιάζουν στο ότι είναι αντιγραφέας, το οποίο δεν ευσταθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο από ότι ισχύει για όλους τους συνθέτες, ότι άλλαξε πολιτικές πεποιθήσεις, εγώ νομίζω ότι ποτέ δεν είπε ξεκάθαρα είμαι αυτό ή εκείνο, απλά άλλαζε γνώμη όπως σχεδόν όλοι οι πολιτικοί μας και όλοι οι Έλληνες.

Επίσης του αποδίδουν ότι είναι 'γλύφτης' των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Δηλαδή υπάρχει έστω ένας καλλιτέχνης στην ιστορία που είπε, αφού είναι στην εξουσία η τάδε κυβέρνηση εγώ δεν διεκδικώ συναυλίες σε δήμους, φεστιβάλ κλπ, ένας, δεν λέω πολλούς.

Δηλαδή εσείς όταν είναι στην εξουσία κυβέρνηση που δεν συμπαθείτε σταματάτε να δουλεύετε;

Όσο για τον Sin Boy που θα πρέπει να είναι κανείς αφελής για να πιστεύει ότι μας αρέσει, ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας σημερινοί καλλιτέχνες και μην μου πείτε τον Λαυρέντη, μιλάμε για αντίστοιχους 20-30 ετών, ο Χαρούλης που είναι κι αυτός από αυτούς που έχουν ακούσει πολλά από τους ίδιους δήθεν υπερασπιστές του Ελληνικού τραγουδιού, είναι γύρω στα 40.

Κώστας Ζουγρής

ΥΓ και μην μου γράφετε για την βοήθεια, αφού κανείς δεν βοηθάει, έχω γίνει ο πιο διάσημος ζητιάνος με σχεδόν μηδαμινό εισόδημα από την επαιτεία.