Τα 3 ζώδια που θα συγχωρήσουν αυτούς που τους απάτησαν

Τα 3 ζώδια που θα συγχωρήσουν αυτούς που τους απάτησαν

Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα – αυτό όμως δε σημαίνει πως έχουν ανοσία στις δυσκολίες που έχει κάθε σχέση. Απλά ξέρουν πώς να λύσουν ένα πρόβλημα πιο εύκολα, αλλά και να συγχωρήσουν πιο εύκολα. Είναι απλά στη φύση τους.

Ποια είναι όμως τα ζώδια που θα συγχωρήσουν τον σύντροφό τους αν τους απατήσει;

Ιχθείς

Οι Ιχθείς δίνουν πάντα δεύτερες ευκαιρίες. Συγχωρούν εύκολα, ακόμα κι αν δεν τους κάνει καλό. Στο μυαλό τους, η ζωή δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνει κακίες και εχθρούς. Προτιμούν να συγχωρήσουν και να ξεχάσουν, αν αυτό σημαίνει πως τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Ζυγός

Ο Ζυγός συγχωρεί αυτούς που απάτησαν και θα τους δώσει δεύτερη ευκαιρία, αν αυτό σημαίνει πως δε θα χρειαστεί να τους αντιμετωπίσει κατάματα. Υπάρχει διαφορά από το να πει κάποιος πως απάτησε και να χρειαστεί να τον αντιμετωπίσουμε ευθέως, και ο Ζυγός δεν θέλει να κάνει τίποτα από τα δύο. Οπότε θα δώσει δεύτερη ευκαιρία απλά για να μην περάσει αυτό που ακολουθεί μετά από μία τέτοια εξομολόγηση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος συγχωρεί πιο εύκολα απ’ όλους. Αν νοιάζεται πραγματικά για εσάς θα προτιμήσει να σας συγχωρήσει παρά να σας βγάλει εντελώς από τη ζωή του. Αυτή βέβαια δεν είναι πάντα η καλύτερη στρατηγική, αλλά αν καταλάβει τον λόγο που τον απάτησαν, θα δώσει δεύτερη ευκαιρία, από αγάπη.

via jenny.gr